Стойчо Керев ни въвежда в света на духовното усъвършенстване (ВИДЕО)

0
611

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни дават полезни съвети как да повдигаме своето ниво на съзнание. Това става изключително лесно

В поредицата „Новото познание“ гост на Стойчо Керев е Кирил Стоянов – учител по личностно развитие.

Стойчо Керев
Стойчо Керев

Кирил Стоянов имал уникалния шанс да познава Сай Баба. Сай Баба е известен мистик, гуру и духовен учител.

Уникалното при Сай Баба е, че той излъчвал безкрайна любов към всички хора, които са ходили по една или друга причина при него в Индия.

Егото се изявява при хора с ниско ниво на съзнание. Под влияние на собственото его хората са в състояние да извършат огромни злини. Но когато един човек вдигне своето ниво на съзнание, егото изчезва само.



Хората с ниско ниво на съзнание и високо его желаят да се отличават от останалите. Те мечтаят да бъдат повече от другите. Да бъдат уважавани повече.

Духовните учители от Изтока са различни като характер, но те са направили така, че да променят съдбите на милиони хора в посока към много по-добро.

Това става чрез техните беседи и книги. Написаните от тях книги продължават да променят човешките съдби, години след тяхната физическа смърт.

Сай Баба е един от последните аватари, които са се раждали на Земята. Той умира на 84 години през 2011 г.

В Индия в повече от 3000 училища учениците се обучават по програма на Сатия Сай Баба. В тях основната цел е да се изгради характер в учениците.

Радост, щастие, нещастие са състояния на съзнанието. Човек има възможност да избира дали да бъде нещастен или щастлив.

Най-известните методи за развитие на вътрешния потенциал са рейки, медитация, регресия.

Рейки е разумна енергия, която е много по-разумна от човешкия мозък. Човек е проводник на Рейки. Той никога не може да навреди на себе си или на околните.

Но е важно каналът на енергията да бъде отворен от посветен човек – учител. След това енергията сама започва да протича. Когато тялото се насити на Рейки, тя престава да навлиза. Без значение дали държим ръцете си насочени към тялото на някой човек.

Рейки действа на физическо, на емоционално, на ментално и на духовно ниво.  Може да действа дори на кармично ниво.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на неговия гост ще научите изключително полезни за вас неща.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.