Нито един мъж не забравя дамите от тези три зодии

0
1272

Те оставят изключително ярки спомени

Истина е, че нито един мъж не е в състояние да забрави дамите от тези зодии, колкото и отдавна да са сложили край на връзката си.

зодии
Те оставят изключително ярки спомени

Това не е никак случайно, а се дължи на факта, че нежните представителки на тези зодии, всъщност са истински пожар.

Несъмнено представителите на силния пол ще потвърдят, че някои от дамите в живота им, са връхлетели в него като истинско торнадо. Спомняте си за тях с усмивка, нали? Дори да са ви нанесли някакво огорчение, вие си спомняте за тях с усмивка?

Те са в състояние да ви издигнат във висините за раз време. В същото време обаче са способни да ви приземят още по-бързо, точно така, както са се появили в живота ви – светкавично.
Обикновено тези дами оставят огромна дупка в сърцето ви, която не може да бъде запълнена.



Винаги ще си спомняте за тях – кога с усмивка, кога с известна доза огорчение… тези представителки на нежния пол не могат да бъдат забравени никога. Причината за това е, че притежават невероятна харизма. Освен това са изключително силни и интелигентни личности, от които струи енергия.

Ако вече изгаряте от желание да научите кои са дамите от въпросните три зодии, е нужно да прочетете следващите редове. Те ще ви разкрият всичко необходимо за тези зодиакални знаци.

Ето ги и тях:

Лъв
Дамите от царствената зодия Лъв, са изключително уверени, смели и със самочувствие. Тяхното самочувствие е повече от пленително. Те притежават невероятното умение да влязат под кожата на всеки един човек. Правят го с изключителен финес.
Истината е, че те обичат изключително силно и от сърце. Разлюбят ли ви обаче веднъж, никога повече няма да се върнат при вас. Не се надявайте да направят крачка назад, защото това никога няма да стане.

Скорпион
Думите, които описват най-точно представителките на тази зодия, са огън, пожар, страст и горещи емоции. Несъмнено успяват да влязат в живота ви като истинска светкавица и ще ви накарат да забравите за всичко. Щом го напуснат обаче, ще оставят огромна празнина в сърцето ви, която не може да бъде запълнена. След като си тръгнат, няма да имате сили да мислите за нищо друго, освен за тях.

Козирог
Те несъмнено ще ви пленят с лекота с невероятната харизма, която притежават. Няма да е пресилено, ако кажем, че от момента, в който се появят в живота ви, ще се чувствате като хипнотизирани от личността им. Ще имате очи само за своето момиче, а образът й никога няма да изчезне от съзнанието ви, дори и да ви изостави. Макар след време да намерите друг човек, спомените за нея все още ще са много ярки, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.