Не е за вярване: Вижте какво прави 58-годишна учителка на абитуриентски бал! (ВИДЕО)

0
337

Тази учителка разтърси цялата страна с действията си!

Просто да не повярва човек! Дарина Димова е начална учителка в училище в Симеоновград, но това не й пречи да вилнее в бар в Харманли.

Даскалката се е развихрила на абитуриентски бал на училищата на Харманли и Симеоновград. Тя е излязла на сцената, а един от абитуриентите танцува с нея, като дори прави стриптийз.

Видеото е заснето от присъстващ на случката, разиграла се в ресторант „Приказките“. Всички са били шокирани от действията на учителката. Първо – защото е учителка и трябва да служи като пример за морал. И второ – защото е на цели 58 г.

Очевидно обаче, солидно почерпена с алкохол, тя е захвърлила всякакви задръжки. Тази вечер е показала истинската си същност и е купонясвала здраво.



Дарина, която е звездата на дансинга във видеото, е завършила висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“. Тя е била една от отличничките на випуска, но явно я бива и за други неща.

Напоследък се наблюдава доста разкрепостено поведение от учителки. На един друг абитуриентски бал, на механотехникума в Бургас, русокоса учителка седна в скута на свой ученик. Това скандализира всички в морския град.

Дали преподавателките хвърлят всякакви задръжки, защото вече гледат на абитуриентите не като на ученици, а като на мъже?! Отговора може да си го даде всеки сам за себе си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.