Жените от тези зодии могат да докарат до фалит и най-големия богаташ

0
274

Помислете си добре дали можете да си позволите такава дама

Всеки от представителите на силния пол е наясно, че една дама може както да превърне живота ви в рай, така и в ад. В този ред на мисли дамите от тези зодии могат да ви докарат до фалит, дори и да сте сред най-богатите мъже на планетата.

зодии
Помислете си добре дали можете да си позволите такава дама

Добре е, ако ви предстои сватба да сте наясно със „способностите“ на дамите от тези зодии. Казано с други думи, бихте могли да си позволите такава партньорка само, ако наистина сте безмерно богати.

Може би често пъти сте чували мъжът да се обръща към своята половинка с думите: „скъпа моя“. Обикновено те изразяват чувствата, които мъжът изпитва към дамата на сърцето му. Понякога обаче тази дума се използва и във финансовия смисъл.

Ако вече изгаряте от нетърпение да научите кои са тези зодии, ето ги и тях:



1 място — Риби
Дори да поднесете всичко на тепсия на тези дами, те пак няма да са доволни. Дайте й всичко – ценности, пари, ръката, сърцето, черния си дроб и безсмъртната си душа… Не, не и не, те пак няма да са доволни. Мислете с какво ще й осигурите диамантите, които толкова много иска.

2 място — Лъв
Дамите от зодия Лъв не се нуждаят от цялото състояние на съпруга си. На тях им е нужно цялото му състояние, плюс още едно по-голямо, което ще спечели, докато тя му позволява да е покрай нея. Казано с други думи, връзката с дамите от тази огнена зодия определено може да се нарече правилна инвестиция в бъдещето. Имайте предвид, че ако обичате да харчите парите си за какви ли не капризи, Лъвицата няма да ви го позволи. Не, защото е спестовна, а защото сама ще похарчи всичките ви пари, не се нуждае от помощта ви за тази цел.

3 място — Везни
Може би мнозина от вас са останали с впечатлението, че нежните представителки на зодия Везни изобщо не са меркантилни. За тях парите не означават абсолютно нищо. Дори да ги засипете с тях, няма да го оценят. Те обаче оценяват вниманието, което е изразено с правилните подаръци. Биха се зарадвали много на някоя антика например. А всеки, който е наясно с това знае, че те са изключително скъпи.

Е, драги мъже, ако вече сте наясно с прищевките на дамите от тези зодии, вероятно сте си дали сметка, че няма да ви е никак лесно. За онези, на които тепърва предстои да се обвържат с тях, ще ги посъветваме да бъдат особено внимателни и да си помислят добре дали могат да си го позволят, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.