Ретрограден Марс може да причини редица опасности

0
263

Два зодиакални знака се намират под прякото влияние на тази планета

От утре Марс става ретрограден.

Марс
Два зодиакални знака се намират под прякото влияние на тази планета

Мнозина от астролозите посочват, че като цяло 2018 година може да бъде определена като парад на ретроградните планети.

При все, че обикновено ретроградният Меркурий, е сочен за най-опасен, то ретрограден Марс също не остава по-назад. Той също носи редица негативи на хората.
Както вече споменахме, Марс става ретрограден от утре – 27 юни и периодът ще продължи до средата на месец август.

Имайки предвид, че зодиакалните знаци Овен и Скорпион се намират под влиянието на тази планета, то несъмнено ретроградният й период ще навреди най-много на тях.
Като правило през този период горепосочените зодии се променят. Те стават по-малко настойчиви, агресивни и сякаш се зареждат с повече търпение.



Не се изненадвайте, ако в този период при тях се появи пълна пасивност и склонност да стоят със скръстени ръце. Колкото и да се дразните, се опитайте да проумеете, че те отново ще започнат да действат с обичайния маниер, едва когато Марс започне отново своето движение. Чак тогава енергията на планетата, на която са подвластни, ще им помогне да се раздвижат и те.

Хората, родени под останалите зодиакални знаци и не се намират под управлението на Марс, също не е изключено да се чувстват по-различно през ретроградния период на планетата.
Не е изключено мнозина от вас да станат импулсивни, нетърпеливи или пък да се стремите да изпълните всичко на мига. Опитайте се да си сложите спирачки, тъй като това в никакъв случай не може да бъде определено като разумно поведение.

Трябва да се вземе предвид и фактът, че пътят на обратното движение на Марс, е във Водолей. Това означава, че представителите на този знак също ще бъдат засегнати от влиянието на планетата.

Не е изключено в периода на ретрограден Марс, мнозина да станат раздразнителни, без някаква осезаема причина. Това се дължи на факта, че в астрологията Червената планета се свързва с мъжеството, войната, конфликтите, спорта, физическата активност, агресията и новите начинания.

При ретроградното движение на която и да е планета, тя губи своето обичайно направление и енергията й започва да се проявява по доста по-различни начини.
Имайте предвид, че периодът на ретрограден Марс никак не е подходящ за дейности, които изискват нормална проява на енергия. Той подкопава жизнеността на всичко ново, започнато в този период, без оглед на това за коя сфера става въпрос.

Този период засилва и болестните състояния на основата на нервна почва като инсулти, сърдечни болести, язви или псориазис, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.