Пред вас е вашият летен хороскоп (ЧАСТ 3)

0
705

Следващите месеци обещават да бъдат невероятно интересни и щастливи. Ще ви донесат и прекрасни любовни емоции, научаваме от новия летен хороскоп

Зодия Везни

летен хороскоп
Вашият летен хороскоп ви дава полезни съвети

Планетата Венера управлява зодия Везни. Венера ще напътства Везните през месец юли и те ще могат да летят на крилете на любовта.

Ако все още сте сами в живота, не трябва да се отчайвате, защото последните 10 дни от юли ще ви поднесат невиждани изненади в любовта.

Любовните тръпки и емоции ще ви разсейват. Вие няма да можете да бъдете максимално концентрирани на работното място. Може до края на лятото да ви предложат командировка или служебно обучение. Ако у вас бушуват любовни трепети,  направете опит да ги откажете. В противен случай ще допускате грешки, които могат да бъдат сериозни и фатални.



Зодия Скорпион

За повечето зодии месец юли ще им донесе любов на тепсия. Но Скорпионите ще получат любов ако започнат да я търсят старателно.

Венера стои плътно зад представителите на този мистериозен знак и не трябва да изпитват никакви съмнения, че ще бъдат сами, но кармично ви е предопределено сами да търсите своята сродна душа.

Очертава ви се да си купите нов автомобил или ново жилище. Не е нещо, което сте търсили под дърво и камък, но внезапно появилото се предложение ще бъде подходящо за вас. Възползвайте се.

Зодия Стрелец

В летния хороскоп на Стрелец има два особено силни периоди, през които любовната магия ще ви плени. Това са датите 15 и 16 юли, както 29 и 30 август.

Ако сте обвързани, не пропускайте възможностите на юли за пътувания, романтика и други приятни занимания с вашия партньор. Така ще развивате и заздравявате своята любов.

Не правете покупки през интернет. Можете да попаднете на измамници. Не харчете излишни големи суми, ако наистина не ви се налага. Времето не е подходящо да купувате нов автомобил или да сменяте жилището си.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.