Есента носи тежка раздяла за тези зодии

0
381

Разберете дали и вие сте в този списък

 

зодии
Разберете дали и вие сте в този списък

Сезонът ще донесе изключително тежка раздяла за тези зодии. Не бързайте да се отчайвате, защото за някои от вас това ще е шансът да открият истинската любов.

Докато едни ще се радват на нова любов, то някои зодии ще преживеят болезнен период в резултат на тежка раздяла с половинката си.
Вероятно мнозина от вас дори не предполагат какво им вещаят звездите и са изключително спокойни с половинките си.

Ето кои са трите зодии, за които предстои тежка раздяла с партньорите им:

Близнаци
Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат определени като истински късметлии. Те успяват да се измъкнат от всякакви трудни ситуации благодарение на късмета си. Докато вашите завистници и конкуренти отчаяно се опитват да разгадаят тайната на своя успех, вие вече покорявате следващия връх.



Единствената област, в която не ви върви особено, са романтичните отношения. Вие живеете в непрекъснат страх да не изгубите връзката си и се стараете всячески да я запазите. Често пъти обаче партньорите ви използват именно вашата силна привързаност за егоистични цели. При все, че представителите на този зодиакален знак са твърде търпеливи, търпението им рано или късно се изчерпва.

Ако сложат край на връзката си, то те са обмислили всичко предварително, при това повече от веднъж. Това означава, че решението, което са взели, е окончателно. За съжаление тази есен любовния ви живот далеч няма да е толкова гладък, колкото ви се иска. Съществува огромен риск в средата на сезона да сложите край на връзката си. Не изпадайте в отчаяние, защото вашата харизма ще ви помогне да си намерите бързо друг партньор, с когото всичко ще е по-успешно.

Раздялата ще ви насърчи още повече в търсенето на правилния човек

Скорпион
Всеизвестен е фактът, че характерът на представителите на тази зодия е доста гаден и не всеки е в състояние да се справи с такъв партньор.
Качествата, които помагат на Скорпионите да се задържат на повърхността на бурното море на живота, са скептицизъм, проницателност, хитрост и песимизъм. Те обаче далеч не допринасят при търсенето на половинката им.

Тази зодия избира партньора си доста дълго и скрупулно. Трудно издържат самотата, но лесно приключват с човек, който не споделя възгледите им за живота. Истината е, че тази есен носи на представителите на тази зодия доста неприятна изненада. Те ще бъдат изправени пред поредното разочарование от раздяла. Тя обаче няма да ги съсипе, а ще ги настърви още повече в търсенето на правилния човек.

Стрелец
Винаги, когато Стрелците приключат една връзка, се насочват почти веднага към друга. Те обичат да идеализират партньорите си и поради тази причина колкото по-дълго продължава връзката им, толкова по-дълбока е разликата между реалния и идеалния образ, измислен от Стрелеца. Връзките им или са пълни със страст, или са скучни до невъзможност. Във втория случай всичко приключва светкавично.

Към края на есента, Стрелците ще се сблъскат с поредната раздяла. Няма да имат време за депресия, тъй като до началото на зимата отново ще полетят на крилете на любовта, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.