Ще се изненадате от забраните в парковете на Дисни. Запознайте се с тях

0
444

Добре е да запомните всички тях, за да не ви се наложи да плащате глоба

По всяка вероятност ще се изненадате от забраните в парковете на Дисни.

дисни
Добре е да запомните всички тях, за да не ви се наложи да плащате глоба

Вероятно и вие сте от хората, сред чиито мечти попада и посещение на някой от парковете на Дисни, без значение дали сте деца или вече сте пораснали.

Едва ли някой би отказал посещение на Магичното кралство на Дисни по време на семейната ваканция.

Трябва обаче да сте наясно с нещата, които могат да ви донесат неприятности и дори да ви бъде наложена глоба заради тях. Колкото и неприятно да ви звучи дори и най-щастливото място на земята си има своите правила.



Ето кои са те:

Селфи стик
Забравете за стиковете за селфи, ако сте се запътили към някой от парковете на Дисни. Колкото и неприятно да ви звучи, ще ви се наложи да се доверите на старомодния начин за правене на селфи. Това се налага поради факта, че ръчните удължители за камери и мобилни устройства, са абсолютно забранени.

Опаковани подаръци
Ако сте поканени на рожден ден в някой от парковете на Дисни или поради пък носите подарък за любим човек, когото искате да изненадате, забравете за опаковките. Задължително носете подаръка без опаковка, тъй като иначе охраната ще поиска да го види. След това разбира се ще можете да го увиете.

Дронове
Да, дроновете също са сред забранените неща в тези паркове. Дистанционно контролираните предмети, каквито са дроновете и останалите видове радио-контролирани играчки, са абсолютно забранени.

Сгъваем стол
И от това ще ви се наложи да се лишите, ако решите да посетите парк на Дисни. Може би си мислите колко добре би било да поседнете, докато изчаквате на дълга опашка. Е, бихте могли да направите това някъде другаде, но не и в парк на Дисни.

Домашен любимец
Погрижете се предварително за домашния си любимец, осигурявайки му сигурно място, на което да го оставите. Повече от сигурно е, че не можете да влезете с него в парк на Дисни, освен ако не става въпрос за куче-водач.

Стъклени бутилки (кутии)
Ако сте понесли със себе си стъклена бутилка с вода и планирате да я напълните отново, то просто се откажете. Ако тя не е изработена от стомана или пък от пластмаса, няма никакъв шанс да влезете с нея в парка. Стъклените бутилки са сред забранените предмети заради риска от счупване. Позволени са единствено малки стъклени контейнери за бебешка храна.

Балони
Заради безопасността на животните в парка, балоните са абсолютно забранени в Animal Kingdom, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.