Емилия пак спира да пее, феновете й са в ужас!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Емилия продължава да разочарова почитателите си!

Певицата Емилия постоянно разтърсва света на своите почитатели. Тя ту изчезва от сцената, ту се появява, а това вече не се нрави на хората, които я подкрепят.

Емилия

Емилия пак е аут от сцената

В края на месец май фолк дивата излезе в отпуск заради траур. Тогава почина синът на нейния настоящ съпруг Жорж Башур.

Цели 40 дни Еми не се появи пред феновете си и отклони всички участия. Преди около месец се върна на работа, но явно за кратко.

От другата седмица певицата отново няма да работи, защото ще замине със съпруга си на меден месец извън България. Двамата се ожениха само преди седмици и още са лудо влюбени.


Емилия е на участие утре вечер, след което ще може да си отдъхне за дълго. Още от понеделник се очаква тя и Жорж да заминат на сватбено пътешествие.

Мнозина ги упрекнаха, че се ожениха толкова скоро след смъртта на Феди Башур, но те се оправдават, че всичко е било подготвено месеци по-рано. За да не изгубят парите си, си навлякоха хорски критики, но това едва ли ги интересува.

Още не е ясна дестинацията на медения им месец. Предполага се, че са си избрали някой усамотен остров, където ще могат да се наслаждават на компанията си необезпокоявано.

 

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар