Емилия пак спира да пее, феновете й са в ужас!

0
281

Емилия продължава да разочарова почитателите си!

Певицата Емилия постоянно разтърсва света на своите почитатели. Тя ту изчезва от сцената, ту се появява, а това вече не се нрави на хората, които я подкрепят.

Емилия
Емилия пак е аут от сцената

В края на месец май фолк дивата излезе в отпуск заради траур. Тогава почина синът на нейния настоящ съпруг Жорж Башур.

Цели 40 дни Еми не се появи пред феновете си и отклони всички участия. Преди около месец се върна на работа, но явно за кратко.

От другата седмица певицата отново няма да работи, защото ще замине със съпруга си на меден месец извън България. Двамата се ожениха само преди седмици и още са лудо влюбени.



Емилия е на участие утре вечер, след което ще може да си отдъхне за дълго. Още от понеделник се очаква тя и Жорж да заминат на сватбено пътешествие.

Мнозина ги упрекнаха, че се ожениха толкова скоро след смъртта на Феди Башур, но те се оправдават, че всичко е било подготвено месеци по-рано. За да не изгубят парите си, си навлякоха хорски критики, но това едва ли ги интересува.

Още не е ясна дестинацията на медения им месец. Предполага се, че са си избрали някой усамотен остров, където ще могат да се наслаждават на компанията си необезпокоявано.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.