Запознайте се със странностите на всяка зодия (II част)

0
248

Вие несъмнено сте най-страстната зодия в зодиака

В първата част на този материал ви запознахме със странностите на всяка една зодия от първите шест в хороскопа.

зодия
Вие несъмнено сте най-страстната зодия в зодиака

В следващите редове ще ви разкрием странностите и на останалите шест зодии.

Ето с какво се отличава всяка една зодия:

Везни
Вероятно сте наясно с факта, че вие сте един от най-симпатичните, справедливи и социални знаци в зодиака. Знаете ли обаче, че вашата зодия е и знак за красота? Често пъти имате бръчици около устните, но те не трябва да ви притесняват. Те всъщност са признак, че животът ви минава под знака на усмивката.



Скорпион
Вие несъмнено сте най-страстната зодия в зодиака. Често пъти имате невероятно шесто чувство във всеки един аспект на живота. Можете спокойно да му се доверите, защото то никога няма да ви подведе. Разчитайте на него не само във взаимоотношенията в личния ви живот и в работен план, а и в хобитата ви.

Стрелец
По отношение на знаменията, няма по-реалистичен човек от вас самите. Освен това сте и доста щедри. Другата черта, която ви отличава от останалите знаци в зодиака, е вашето овално лице.

Козирог
Вие, представителите на зодия Козирог, сте истински щастливци. Вие не само сте изключително отговорни и дисциплинирани хора, а и сте знакът, който успява да съхрани младостта си за много по-дълго време в сравнение с останалите.

Водолей
Ако сте родени под този зодиакален знак, то няма никакво съмнение, че това, което ви откроява, е вашата ожесточена независимост. Знаете ли обаче, че зодията ви може да даде ясно обяснение на поведението ви? Водолеите са склонни да имат постоянно студени крака и ръце. Астрологът и експерт по фън шуй Дона Стеллорн твърди, че Водолеят не може да управлява циркулацията в тялото си.

Риби
Вие сте творчески личности. Именно поради тази причина обикновено избирате да работите в областта на изкуството или на художественото поле. Запомнете, че числото 7 е това, което ви носи винаги късмет. Залагайте на него, без каквито и да било колебания и ще се убедите, че то наистина е вашето число. Забелязали ли сте досега тенденцията със седмиците в живота ви? Ако сте я пренебрегвали, то е крайно време да й обърнете нужното внимание. Ако често, поглеждайки часовника си, улавяте точно 7.07 ч., то това е знак от съдбата. По този начин тя се опитва да ви каже, че е време за приключенски или научни начинания. Отдайте се на онова от тях, което ви влече повече, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.