Ева от „Тоника“ живее в кошмар, ще влезе във „ВИП Брадър“ заради сина си!

0
425

Ева от „Тоника“ е принудена да живее доста по-скромно след смъртта на Гого!

Тежки дни преживява Геновева Найденова, която всички ние познаваме като Ева от „Тоника“. Певицата е вдовица от няколко години насам, но финансовото й положение също е много зле.

Ева от Тоника
Ева от „Тоника“ се жертва за сина си

Всичките й спестявания заминаха за лечението на съпруга й Гого, който обаче не успя да се пребори с рака. Заради лечението му бяха продадени апартаментите им в София и Бургас.

Мъжът й обаче си отиде и я остави потънала в дългове. Това удари много Ева, която днес се чуди как да свърже двата края.

Голямата трагедия се е отразила на цялото семейство, тъй като синът й Димитър е принуден да се изхранва с тежък труд. Той работи като строителен работник в Англия, въпреки че има висше образование и някога мечтаеше да наследи родителите си в музиката.



За да му осигури по-добър живот и да му даде друг професионален път, Ева от „Тоника“ се е съгласила да участва във „ВИП Брадър“. На 10 септември тя ще прекрачи прага на най-известната къща, за да оглави женското царство там, пише в. „Галерия“.

Певицата ще получи изключително тлъст хонорар за това свое участие. Очаква се с него да помогне не само на себе си, но и на сина си, финансирайки някой негов проект.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.