Палавникът Джино си намери майстора: Ревнивец му стъжни живота!(Виж го)

0
512

Джино най-после си намери майстора

Джино не може да направи и крачка, без да бъде проследен. Шампионът на ВИП Брадър се прости с купоните до зори и знойните мацки, които започна да сменя като салфетки.Американският бизнесмен е принуден да стане домошар заради подранил подарък от дядо Коледа. Плейбоят получил красиво кученце от любим човек, който му бил много скъп, но отказва да разкрие.

Малката пухкава топчица обаче се оказала по-ревнива и от най-строгата мацка и не давала на Джино крачка да направи без нея. Джино ще не ще се превърнал в най-послушното момче, което предпочита вече уюта на дома пред шума на кръчмите. И то заради красивата муцунка на кученцето, което не му давало сърце да изостави и жално да скимти, а той да ходи на партита, за да си прави кефа.

Джино е "арестуван" в дома си от ревнивец
Джино е „арестуван“ в дома си от ревнивец

Любимата звезда на България най-после се кротна и намери кого да си гушка, подсмиват се зевзеци. Не, това определено не е съблазнителната плеймейтка Николета Лозанова, с която афишираха свалката си дори по социалната мрежа.

Ревнивият мъник, който на дава на Джино да мръдне
Ревнивият мъник, който на дава на Джино да мръдне

Нито палавата миска Антония Петрова-Бередин. И тя не устоя на ласките на бившия на Джена, като на афтърпартито на Големия брат се натискаше доста провокативно с бизнесмена, заради което съпруга й пощуря от ревност. Категорично не е някоя и от хилядите тинейджърки, чиито бушуващи хормони караха да искат среща на живо с чаровника.dzino3



Оказа се, че момъка е сразен и то право в сърцето единствено от беззащитната космата топка, на която не смее да откаже близост за нищо на света.
Джино вече е измислил и име на своя ревнив мъник. Той го е кръстил Бентли, на любимата си марка коли. Бентли Бианкалана не подозира какво гръмко име носи. То само иска да бъде прегръщано и глезено от любимия човек, и никога Джино да не го оставя само в големия му апартамент.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.