Джино в шок: Ето какво му причини Гъмов след победата във ВИП Брадър!

0
312

Джино стана шампион на България

Никому неизвестното момче Джино, който пристигна директно от Америка стана любимата звезда на България. Джино срази известните и се превърна във фаворит на ВИП Брадър.Американският плейбой Джино Бинкалана натри носовете на звездите, защото той успя да покаже човешки образ, който се хареса на зрителите.

Кариера, имидж, години слава отидоха в кошчето, само след като никому неизвестното момче влезна в Къщата на Големия брат. Бившият на поп фолк дивата Джена успя да победи, защото бе натурален, истински и показа изцяло искрени постъпки в шоуто. Отношението към него се преобърна от мига, в който той посегна на най-милото си- косата, в името на останалите. Още по-трогателното бе, че неговата голяма любов Джена я харесваше много. С този жест 32-годишния бизнесмен от момче се превърна в мъж и то от висока класа, пише Всеки ден.

Джино е безспорният победител във ВИП Брадър 2015
Джино е безспорният победител във ВИП Брадър 2015

Джино бе единствен в Къщата, който подкрепяше всички. Люси Иларионов се оказа най-големия му приятел, който го защитаваше и в студиото, преди звездната му слава. Прокраднаха се и любопитни слухове.След като вече е не само богат, но и известен, чалга фурията Джена му се обадила да възобновят отношенията си.

Не се знае как ще реагира Джино, защото тя му разби сърцето и го заряза. Но той заяви навън, че иска да остане няколко месеца в родината си. Някои прогнозират, че хода му е грешен и ще му навлече само куп неприятности.



Моника Валериeва също проявила мераци към Джино. Тя не спряла да му се умилква, въпреки че в Къщата между тях често избухваха скандали, а милионерския син я наричаше „кифла”. Но сега той е не само богат, но и известен, обяснявали шок поведението й зевзеци.

Единствен Станимир Гъмов не бил съгласен с победата на Джино. На афтър партито, след като обърнал няколко чашки, той се нахвърлил срещу богаташа, като го обвинил, че е лицемерен и го лишил от победата. Която по право се падала на него. Само бързата намеса на съквартирантите и гардовете предотвратили схватката, а от шоуто потулили грозната случка, твърдят очевидци на резила на кукловода.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.