13 години по-късно: Ето какво се случи с победителя от „Стар академи“!

0
624

„Стар академи“ беше преди 13 години, но споменът за това музикално шоу още е жив!

През пролетта на 2005 г. се състоя единственият до момента сезон на „Стар академи“ в България. Група певци аматьори бяха затворени в една къща за няколко месеца, като през това време репетираха и изнасяха концерти.

Стар академи
Марин от „Стар академи“ с жена си

Марин Йончев спечели формата, като тогава беше едва на 17 г. След това започна солова кариера в поп музиката, но не му провървя и стана оперен певец.

Към днешна дата Марин се занимава изцяло с оперно пеене и живее в Женева, Швейцария. Там се подзвизава с доскорошната си годеница Николая, която от няколко дни е негова законна съпруга.

Двамата са се венчали в родния Пловдив и с това вече са истинско семейство. Сега ги очаква и следващата стъпка, а именно да създадат общо поколение.



Марин е брат на оперната легенда Соня Йончева. Последната, разбира се, е присъствала на сватбата и си е изкарала превъзходно.

„Щастливи сме, че най-после го направихме. Отдавна сме заедно и винаги сме знаели, че този ден ще настъпи.“ – споделя щастливият младоженец.

Интересното е, че по време на „Стар академи“ се разбра, че той е девствен. Очевидно това бързо се е променило след това, а и няма как да е другояче, все пак вече е на 30 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.