Браво! Кристиано Роналдо е без татуировки по много благородна причина!

0
393

Кристиано Роналдо няма татуси по себе си и се отличава от останалите футболисти!

Играчът, за когото говори целият футболен свят от години насам, Кристиано Роналдо не е като останалите си колеги. Той се отличава от тях не само с по-големия си талант, но и с по-мъдрото си мислене.

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо няма татуировки по благородна причина

Не е тайна, че португалецът е футболистът, който годишно дава най-много пари за благотворителност. Той обаче не дава само пари, за да живеят нуждаещите се по-добре.

Нападателят на „Ювентус“ всяка година дарява кръв, при това цели четири пъти за 12 месеца. Освен това той дарява и костен мозък.

Именно заради тази негова благотворителност не му е позволено да си прави татуировки. При татуирането има изискване да не се дарява кръв поне 6 месеца, в противен случай може да се разболееш от хепатит.



Кристиано Роналдо е избрал да дарява кръв 4 пъти на година, вместо да има татуировки по себе си. Решение, което заслужава уважение, при положение че днес татуирането е изключително нашумяло сред младите хора.

На португалския капитан обаче не му е било чак толкова тежко да вземе това решение, тъй като и без друго не си падал много по татусите. Той твърди, че няма нужда да разваля нещо, което е съвършено, визирайки тялото си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.