Тя е единствената жена, пленила сърцето на Кристиано Роналдо: Ето какво не знаем за нея!

0
513

Кристиано Роналдо може да се похвали с красавица до себе си!

Джорджина Родригес беше само на 22 г., когато омагьоса Кристиано Роналдо. Тя е много красива, но очевидно не само това вижда футболистът у нея.

Кристиано Роналдо
Това е жената, която плени сърцето на Кристиано Роналдо

За да смятаме така, спокойно можем да отбележим, че португалецът има вече четири деца, но само детето му от Джорджи има истинска майка. Останалите са направени ин витро и са от сурогатни майки.

Това показва до този момент, че Роналдо иска тази жена в живота си и не й е направил бебе само за да има още едно дете. Напротив, просто се е влюбил в нея.

Тя е модел и танцьорка, но в момента е по майчинство. Очаква се да спре да работи изцяло, тъй като е обвързана с милиардер.



Малко хора знаят, че преди да влезе в шоубизнеса е работила в бутик за дрехи. Обикновена продавачка пленява сърцето на най-известния футболист в света, наистина невероятно!

От Кристиано тя роди момиченце и това е единственото му дете, което познава своята майка. Факт, който говори красноречиво, че португалският национал най-после е срещнал своята половинка.

Остава да разберем дали ще я направи първата, която ще го венчае за себе си. Въпреки че е на 33 г. и има четири деца, Крис все още никога не се е женил.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.