Всички са в шок: Във „ВИП Брадър 2018“ влиза човек, който не е ВИП – ВИЖТЕ КОЙ Е ТОЙ!

0
561

„ВИП Брадър 2018“ ще приеме съквартирант, който не е популярна личност, за потрес на много от феновете на шоуто!

Самото име на риалити формата предполага, че в него трябва да има ВИП-ове, но на практика се получава нещо друго. Всъщност в Къщата винаги се броят на пръсти истинските звезди, а сега във „ВИП Брадър 2018“ ще се случи нещо наистина шокиращо.

ВИП Брадър 2018
Айляка ще участва във „ВИП Брадър 2018“

В шоуто ще вземе участие човек, който никога не е бил популярен. Неговото име е Тома Талепов, по прякор Айляка, пише сайтът Флагман.бг.

Той е бизнесмен, държи плажен бар, което предполага, че разполага със солидни финансови възможности. Затова пък е странно защо му е да влиза в Къщата. От Бургас е родом и обожава града си, както всички бургазлии.

Айляка е направил впечатление на Нико Тупарев с участието си във „Фермата“. Тогава отпадна още в самото начало, но показа, че е човек, който не се бои да влиза в конфликти, а това се нрави на продуцента на Големия Брат.



Това е първото сигурно име за новия сезон на шоуто. Досега имаше много спекулации за участници, но нито една не бе потвърдена.

Тома вече си бил направил визитката за риалитито и тя била заснета. Той вече явно е напълно готов за участието си в най-популярното шоу у нас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.