Бойко Борисов взе отношение по случая с пребития репортер (ето какво разпореди премиерът)

0
302

Вчера репортерът на „Господари на ефира“ Димитър Върбанов беше пребит, докато снима уличаващ материал за злоупотреби. Бойко Борисов застана зад него

Димитър Върбанов е настанен в болницата.

Бойко Борисов
Бойко Борисов разпореди наказания за побойниците, които изпратиха Димитър Върбанов в болницата

Лекарите са му направили пълни изследвания със скенер. За щастие няма сериозни поражения върху здравето му. Той беше блъскан от три лица, хвърлен върху циментова площадка. Беше си ударил главата и ръцете.

Бойко Борисов беше информиран за този случай. В момента премиерът е в САЩ, където се провежда важна среща на ООН.

Премиерът Борисов каза, че е разговарял с Христо Терзийски, директор на полицията. В момента Терзийски се намира в град Хага.



Наредил е виновните лица да бъдат арестувани и законът върху тях да се приложи с най-голяма тежест. Премиерът очаква прокуратурата също така бързо да изпълни своите ангажименти.

Бойко Борисов е категоричен, че подобен род деяния не могат да бъдат толерирани от никого.

Да не забравяме, че самият премиер също попада в полезрението на „Господари на ефира„. Последната случка е от преди няколко дни.

Той беше на посещение в Габрово. Заедно с кмета на града г-жа Таня Христова са открили нов оръжеен завод. Направили са инспекция на строежа на нов храм и на обходния път за тунела под Шипка.

Въпреки шегите на „Господари на ефира“ по негов адрес, премиерът Бойко Борисов ясно разбира, че разследващата журналистика е изключително важна за едно демократично общество. Благодарение на репортерите на „Господари на ефира“ са били открити и публично оповестени много престъпления. Невинни хора са намерили справедливост точно чрез смелите репортери.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.