Месечен хороскоп за октомври 2018 – Овен, Телец, Близнаци

0
331

Някои от вас могат да си позволят малко почивка и то съвсем заслужена

Ако вече се питате какви изненади ще ви поднесе идният месец, то можете да получите отговор на този въпрос от точния месечен хороскоп за октомври.

месечен хороскоп
Някои от вас могат да си позволят малко почивка и то съвсем заслужена

Остават броени дни до края на септември и октомври ще потропа на вратите ни. Не след дълго истинската есен ще окъпе всичко наоколо в багрите си. Както цветовете на този сезон са многолики, така и разнообразието за всички зодиакални знаци ще е голямо.

Ето какво сочи октомврийският месечен хороскоп за всяка една зодия:

Овен
Вашият месечен хороскоп сочи, че през новия месец звездите ще повлияят благоприятно върху интелектуалността ви. Добре е да се възползвате от тази възможност и да помислите за някакво обучение или прием на нова информация. Ако се чувствате стресирани, заложете на чаша вино и романтична вечер с половинката ви. Няма да съжалявате.



Заради ваши предишни прегрешения, ще бъдете притиснати не само на работното ви място, а и в личния ви живот. За ваше щастие ще се намерят отзивчиви хора, които ще ви помогнат и ще проявят разбиране. Опитайте се да поддържате разумно темпо. Намерете малко време, което да прекарате сред природата, вместо пред телевизора у дома.

Телец
Съветът на звездите е, ако нещо ви тормози отвътре, да се отдалечите от останалите. Ще е нужно да се справите сами с този проблем. Близък човек, на когото вярвате напълно, ще ви помогне да разрешите сложна дилема. Заедно ще откриете решението на проблема, което несъмнено ще ви донесе огромно облекчение. Нищо не е в състояние да ви спре. По отношение на кариерата ви, се задават нови успехи.

Близнаци
Опитайте се да посветите голяма част от новия месец на половинката си, за да компенсирате дългото отсъствие от дома ви. В кариерен план периодът се очертава като стабилен, което означава, че можете да си позволите малко почивка. Как ще прекарате свободното си време, изберете сами. Можете да заложите на медитация или пък да пренаредите мислите си. А защо не и да оцените трезво изминалите събития?

В кариерен план октомври ще ви донесе нова порция свежа енергия. След няколкомесечния неимоверен труд, който положихте, най-после ще успеете да постигнете целите, които си поставихте по-рано. Проявете повече внимание по отношение на хората около вас. Може да се наложи да помогнете на шефа си за разрешаването на сложен казус. Няма никакво съмнение, че тази ваша услуга няма да бъде забравена. Дори напротив, тя ще ви донесе сериозен актив, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.