Месечен хороскоп за октомври 2018 – Рак, Лъв, Дева

0
334

Ако не сте обвързани, сега е моментът да си намерите половинка

Ако вече изгаряте от нетърпение да научите какво ще ви поднесе новият месец, можете да го направите от октомврийския месечен хороскоп.

месечен хороскоп
Ако не сте обвързани, сега е моментът да си намерите половинка

Той ще ви разкрие всичко онова, което звездите казват за вашата зодия.

Ето какво вещае вашият месечен хороскоп за октомври:

Рак
През новия месец звездите ще ви дадат по-голяма възможност за самоконтрол, което ще ви е от огромна полза. Онези представители на зодията, които все още не са обвързани, ще имат шанса да срещнат половинката си. В никакъв случай обаче не прибързвайте с изводите. Не е изключено да не получите друг шанс до края на годината.



По отношение на семейството ви, ситуацията ще е повече от спокойна през новия месец. Отворете широко очите си през октомври и не обръщайте голямо внимание на първото впечатление, което ви направи новият човек в живота ви. Сами знаете, че обикновено то е доста лъжливо. Често пъти човек отначало изглежда перфектен, а лошите му черти се проявяват на по-късен етап. Дайте втори шанс на онези, които ви изглеждат затворени и срамежливи, ще останете приятно изненадани.

Лъв
Няма никакво съмнение, че представителите на царската зодия, са смели, отстояващи себе си, отворени и самоуверени. Вашият октомврийски хороскоп съветва да обърнете отново внимание на връзката си. Позволете си да се поглезите с половинката като си подарите необезпокоявана вечер или дори уикенд.
Превърнете моментите ви заедно в скъп спомен, който да заздрави връзката ви.

Онези от вас, които все още не са обвързани, е добре да излязат и да се насладят на нощния живот. През новия месец звездите най-накрая ще навлязат в стабилна позиция и ще усетите как проблемите започват да ви заобикалят. Насладете се на чувството да сте влюбени и на интересните преживявания, които ще ви донесе новата връзка.

Що се отнася до дългогодишните връзки, то въпреки предишните спорове, помежду ви ще се настанят хармоничните отношения. Ако усетите, че отношенията ви с колегите започват да куцат, не отлагайте разговора с тях. Най-добре е да разберете откъде идва проблемът.

Дева
Вашият месечен хороскоп вещае, че в личния си живот ще се сблъскате със сериозна дилема. Запомнете, че за да я разрешите правилно, ще трябва да се вслушате в гласа на сърцето си. През този месец представителите на зодията, които имат дългосрочни връзки, може да преживеят криза. Имайте предвид, че тя определено не е оправдание за несериозното и незряло поведение.

Добре е да имате предвид, че партньорът ви не се чувства никак добре с това, което му причинявате. Опитайте се с взаимни усилия да върнете хармоничните отношения и щастието във връзката ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.