Месечен хороскоп за март 2019 г. – Козирог, Водолей, Риби

0
636

Бъдете особено внимателни

Мартенският месечен хороскоп ще ви разкрие до голяма степен какви изненади ще ви поднесе новият месец.

месечен хороскоп
Бъдете особено внимателни

Вероятно голяма част от вас очакват с нетърпение настъпването на новия месец с надеждата, че той ще им донесе нещо по-добро. Дали е така обаче, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Козирог
Ще имате възможността да попътувате и да разширите мирогледа си. Ще попиете полезна информация от общуването ви с нови хора, които на пръв поглед ще ви се сторят доста нестандартни.
Не е изключено в семейството ви да изникне някакво напрежение. Важно е обаче да направите всичко по силите си и да го потушите с мека ръка, без да се заяждате излишно или да натяквате стари грешки.



Не е изключено да се появят и финансови колебания. Много е вероятно именно те да не ви дават мира, заради което да вземете решение да смените работното си място. Може да започнете и допълнителна дейност, с която да закрепите бюджета ви.

Водолей
Родените под този зодиакален знак ще имат възможност да спечелят повече пари през месец март, сочи техният месечен хороскоп. Много е вероятно да ви се отворят невероятни възможности за бизнес или инвестиции. Ако ли не, може шефовете ви да кроят плановете да ви назначат на по-висока позиция.

В личен план ще сте доста чувствителни и ще ви засяга всяка една дума, казана накриво от хората от близкото ви обкръжение. Най-засегнати ще се почувствате от думите на партньора ви. Не е изключено на моменти дори да се чувствате потиснати и недооценени.

Ще се нуждаете от доказване или демонстрация на талантите ви. Не е изключено да се наложи да поемете известна отговорност във връзката ви. Ако се постараете да изпълните задълженията си и успеете да намерите общ език с партньора ви и да се изясните, със сигурност няма да сте разочаровани.

Риби
Според вашият месечен хороскоп, месец март е идеален за кроене на нови планове. Не е изключено да бъдете замесени в тайни договорки или сключване на тайни споразумения. Ако е така, трябва да проявите особено голямо внимание. През този период ще вложите голямо количество от енергията си за печелене на повече финансови средства.

Не е изключено да поставите началото на нови дейности. Би било много подходящо да се пробвате в разкрасителните процедури, правните въпроси или пък друг вид дейност, свързана с консултации.
Има риск в семейството ви да възникнат конфликти. Важното е, че с времето всичко ще отшуми и ще се забрави, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.