Месечен хороскоп за март 2019 г. – Козирог, Водолей, Риби

0
35

Бъдете особено внимателни

Мартенският месечен хороскоп ще ви разкрие до голяма степен какви изненади ще ви поднесе новият месец.

месечен хороскоп
Бъдете особено внимателни

Вероятно голяма част от вас очакват с нетърпение настъпването на новия месец с надеждата, че той ще им донесе нещо по-добро. Дали е така обаче, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Козирог
Ще имате възможността да попътувате и да разширите мирогледа си. Ще попиете полезна информация от общуването ви с нови хора, които на пръв поглед ще ви се сторят доста нестандартни.
Не е изключено в семейството ви да изникне някакво напрежение. Важно е обаче да направите всичко по силите си и да го потушите с мека ръка, без да се заяждате излишно или да натяквате стари грешки.Не е изключено да се появят и финансови колебания. Много е вероятно именно те да не ви дават мира, заради което да вземете решение да смените работното си място. Може да започнете и допълнителна дейност, с която да закрепите бюджета ви.

Водолей
Родените под този зодиакален знак ще имат възможност да спечелят повече пари през месец март, сочи техният месечен хороскоп. Много е вероятно да ви се отворят невероятни възможности за бизнес или инвестиции. Ако ли не, може шефовете ви да кроят плановете да ви назначат на по-висока позиция.

В личен план ще сте доста чувствителни и ще ви засяга всяка една дума, казана накриво от хората от близкото ви обкръжение. Най-засегнати ще се почувствате от думите на партньора ви. Не е изключено на моменти дори да се чувствате потиснати и недооценени.

Ще се нуждаете от доказване или демонстрация на талантите ви. Не е изключено да се наложи да поемете известна отговорност във връзката ви. Ако се постараете да изпълните задълженията си и успеете да намерите общ език с партньора ви и да се изясните, със сигурност няма да сте разочаровани.

Риби
Според вашият месечен хороскоп, месец март е идеален за кроене на нови планове. Не е изключено да бъдете замесени в тайни договорки или сключване на тайни споразумения. Ако е така, трябва да проявите особено голямо внимание. През този период ще вложите голямо количество от енергията си за печелене на повече финансови средства.

Не е изключено да поставите началото на нови дейности. Би било много подходящо да се пробвате в разкрасителните процедури, правните въпроси или пък друг вид дейност, свързана с консултации.
Има риск в семейството ви да възникнат конфликти. Важното е, че с времето всичко ще отшуми и ще се забрави, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.