Месечен хороскоп за март 2019 г. – Везни, Скорпион, Стрелец

0
339

Стрелците ще бъдат изправени пред проблем

Остават броени дни до момента, в който март месец ще влезе във владението си. В този ред на мисли вероятно искате да знаете какво ви очаква през новия месец. Можете да получите отговор на голяма част от въпросите си в мартенския месечен хороскоп.

месечен хороскоп Какво вещае за вашия зодиакален знак мартенския месечен хороскоп можете да научите в следващите редове. Те ще са ви от полза в кроенето на плановете за този период.

Ето на какво е добре да заложите на този етап и кое да оставите за по-късно според месечния хороскоп за месец март:

Везни
Мартенският месечен хороскоп вещае късмет и просперитет в работата на Везните. Всяко нещо ще се случва с лекота в този период и ще ви остави с впечатлението, че животът ви е потръгнал по мед и масло. Не е изключено да решите да изтеглите кредит. Направете си добре сметката, защото, както знаете, иска и погасяване. Има вероятност някой да инвестира във вас.



Във всеки един случай чуждата финансова помощ ще изиграе огромна роля в живота ви през този месец. В личен план не е изключено да си спретнете сериозен конфликт с половинката. Бъдете изключително внимателни в отношенията си с нея/него.

Скорпион
Бъдете подготвени за известна доза стрес и редица бъркотии на работното ви място, предупреждава вашият месечен хороскоп. При всички случаи ще останете с усещането, че за да вървят нещата по план, е нужно да положите много повече усилия от обикновено. Много е важно обаче да се нагласите правилно. Благодарение на това и доброто ви отношение към околните, можете да овладеете положението с лекота.

В любовния ви живот и в развлеченията, ще пожънете големи успехи. Много е вероятно да поставите начало на нова връзка или да развиете вече съществуващата в посоката, в която на вас ви се иска.
В семейството ви ще има колебания и емоции, свързани с по-възрастни роднини.

Стрелец
За вас новият месец ще донесе добри новини, свързани с някой от семейството ви. Не е изключено да има и известно раздвижване в личния ви живот.
В любовен план е много вероятно връзката, която е започнала изключително страстно, да завърши с доста сериозен ангажимент. Не се страхувайте, очакват ви още много щастливи моменти.

Има вероятност по време на месеца да усетите известно напрежение, породено от средството, с което се придвижвате – кола, автобус… проблемът може да е породен и от телефон, лаптоп, факс или просто някои хора от близкото ви обкръжение, било в личен или в делови план, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.