Изберете си хризантема и научете какво ще ви се случи тази есен

0
652

В сезона на есента всяка хризантема е най-любимото цвете. Освен, че ни дарява своята красота, можем да научим и доста любопитни неща

Красивите хризантеми са символ на есента

Това, което трябва да направите е да разгледате снимките с хризантеми и да си харесате една от тях.

После прочетете посланието и ще научите какво ще ви се случи тази есен.

Жълта хризантема

Жълтият цвят е кралски и императорски. Ако вие си изберете жълтата, вас ви очакват много интересни събития.



хризантема
Жълта хризантема

Няма да станете кралска или императорска особа, но ви предстои да се издигнете в йерархията. Това може да означава повишение в службата. Възможно е да ви дадат шанс да поемете нови отговорности.

Може дори вашите съседи да искат вие да станете новият домоуправител в блока. Може да решите да се занимавате с политика и се кандидатирате за кмет на изборите догодина.

хризантема
Синя хризантема

Синя хризантема

Вашето здраве ще бъде прекрасно. Ако до сега сте боледували, краят на вашите страдания настъпи.

Ще попаднете на добър лекар, който ще ви излекува напълно като предпише подходящи медикаменти или като насрочи точното за вас лечение.  А щом бъдете здрави, за вас настоящата есен ще бъде незабравима.

хризантема
Червена хризантема

Червена хризантема

През тази есен ще имате нови придобивки. Ако сте обмисляли да смените домашната техника с нова,  сега ще го направите. Ако сте мислили да промените интериора вкъщи, настъпи точният момент. Може да спечелите от лотария. Но е възможно вашето семейство да се увеличи с нов член (дете, снаха, зет). Може да срещнете нови  приятели.

хризантема
Розова хризантема

Розова хризантема

Предстоят ви прекрасни романтични изживявания и любовни трепети. Някои от вас ще срещнат нова любов. Други ще преоткрият своя партньор по нов и неподозиран до сега начин. Така връзката ви ще получи нов импулс.  Вие наистина ще гледате на света през розови очила. Насладете се на голямото щастие, което ви очаква през цялата настояща есен!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.