Горещ женски хороскоп за октомври (IV част)

0
229

Водете особено внимателно преговорите и си отваряйте очите на четири при сключване на сделки

Както вече се досетихте от заглавието на материала, този горещ женски хороскоп е насочен към представителките на нежния пол.

женски хороскоп
Водете особено внимателно преговорите и си отваряйте очите на четири при сключване на сделки

Той ще ви разкрие какво ви е подготвил новият есенен месец. Някои от вас ще се радват на изобилие от щастливи моменти. Други пък ще се сблъскат с доста трудности през периода. Какво са отредили звездите за вас можете да научите в следващите редове, разкриващи горещия женски хороскоп за октомври.

Ето какво вещае той за представителките на всяка една зодия:

Козирог
За дамите, родени под този зодиакален знак, октомври ще донесе признание, печалба, успехи, а за някои – справедливост. Ще се сблъскате обаче и с известни затруднения. Основните проблеми, които ще се изправят на пътя ви още в началото на месеца, ще са свързани с материални въпроси. Допълнителна трудност ще ви създаде и невъзможността да изпълните някои планове.



В периода между 14 и 19 октомври, е нужно да бъдете много внимателни по отношение на финансите си. Внимавайте и с документите, водете особено внимателно преговорите и си отваряйте очите на четири при сключване на сделки. От друга страна пък няма да ви липсват романтични емоции, които ще са свързани с ваш близък приятел.

Водолей
За вас октомври ще е месецът на кардиналните промени. Възможно е да ви се отвори път. Взаимоотношенията ви с близки и роднини, ще изиграят ключова роля. Извън дома си ще получите признанието и уважението, за които сте се борили дълго време. Ще получите и неочаквана помощ при изпълнението на плановете ви.

Началото на месеца ще се стори доста трудно за голяма част от представителките на този зодиакален знак. Въпреки това не спирайте да бъдете инициативни, покажете постоянство и бъдете по-уверени във възможностите си. Не е изключено да се породят и конфликти от това, че ще се опитате да докажете гледната си точка, противопоставяйки се на правилата. У вас ще се появи желание да избягате от средата, в която се намирате.

Риби
Октомврийският женски хороскоп вещае повече спокойствие за представителките на зодия Риби. Звездите ще ви поведат по правилния път. В началото на месеца не е изключено да чуете ехото на трудностите, с които се сблъскахте в предходните месеци. Промените ще продължат с пълна сила не само на работното ви място, а и в личния ви живот.

Проявете повече разум при харченето на пари. Крайно време е да обърнете подобаващо внимание на здравето си. Не е изключено някои от плановете и проектите ви да се сринат и да се наложи да отмените пътуване, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.