Слави Трифонов към бившата си: В предишен живот съм бил лош и сега ми се връща! (ВИДЕО)

0
827

Слави Трифонов изля душата си в песен!

Рядко се случва Слави Трифонов да говори за личния си свят, но чрез музиката му е по-лесно да го прави. Доказа го с новата си балада „Затова“.

Слави Трифонов
Слави Трифонов изля душата си в песен

Мнозина виждат в тази песен изповед към бившата му Мартина Огнянова. В нея се пее за преживяна любов, грешка от негова страна и болка.

Разбира се, шоуменът никога не би си признал, че парчето е написано за балерината. Двамата се разделиха със скандал, тъй като тя му изневери с Коко Колев.

В момента още е с боксьора и има две деца от него. Четиримата са щастливо семейство, което се подвизава във Варна, откъдето е Мартина.



Трифонов и Огнянова бяха заедно 3 години (2011 – 2014) и за това време не сключиха нито брак, нито направиха дете. Говори се, че тя го е зарязала именно заради отказа му да я направи майка.

Дългия скоро ще навърши 52 г. и по всичко личи, че не иска да бъде женен мъж. Той държи на свободата си, а това за него се оказва фатално в любовта.

Откакто е известен, Слави е имал само четири сериозни връзки. Те бяха с психоложката Маги Ангелова, Галя от балет „Сатен“, певицата Алекс Раева и въпросната Мартина Огнянова. Последната обаче причини най-много болка на шоумена.

Чуйте песента, с която той си изля душата!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.