Билбо Бегинс се завръща за последно в “Хобит: Битката на петте армии” (ТРЕЙЛЪР)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Обичаните от всички ни герои – Билбо Бегинс, магьосникът Гандалф, магичните същества, джуджета, елфи и орки, се появяват за последно в завършващия „Хобит”

Целият свят приветства появата на последната част от поредицата „Хобит”. Обичаните от всички ни герои – Билбо Бегинс, магьосникът Гандалф, магичните същества, джуджета, елфи и орки, се появяват за последно в лентата.

хобит

Последният Хобит вече е факт

Режисьорът на суперуспешната трилогия, новозеландецът Питър Джаксън, вече пусна във виртуалното пространство окончателната версия на трейлъра към последната част от филма, а именно към „Хобит: Битката на петте армии”, разкри сензационната новина ДПА, цитиран от Днес.БГ.

Така дългоочакваният трейлър се появи в страницата на поредицата в социалната мрежа Фейсбук. Тук отново доброто ще срещне злото в епична битка, джуджета, орки и елфи ще се бият, за да възстановят мира на Средната земя.

Официалното представяне на трейлъра бе съпроводено с прожекция на филма пред аудитория от около 150 почитатели на приключенията на Билбо и компания. Тези щастливци се радваха на своя късмет, тъй като те бяха спечелили конкурс, който им позволи да придружат режисьора Питър Джаксън на голямото събитие за 2014 г., проведено в Нова Зеландия.Творецът е споделил своята умора от дългите години, които е отделил на работата върху трилогията „Властелинът на пръстените” и следващата – „Хобит”. Въпреки всичко той е изключително радостен и удовлетворен от начина, по който оживяха героите от страниците на Дж. Р. Р. Толкин на големия и малките екрани.

Най-дългоочакваното събитие за 2014 г. сред филмовите среди, а именно премиерата в световен мащаб и пускането на голям екран на последната част от трилогията Хобит, а именно „Хобит: Битката на петте армии”, е запланувано за 1 декември.

Насладете се на зрелищния трейлър на най-очаквания филм за настоящата 2014 г.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар