Билбо Бегинс се завръща за последно в „Хобит: Битката на петте армии“ (ТРЕЙЛЪР)

0
313

Обичаните от всички ни герои – Билбо Бегинс, магьосникът Гандалф, магичните същества, джуджета, елфи и орки, се появяват за последно в завършващия „Хобит”

Целият свят приветства появата на последната част от поредицата „Хобит”. Обичаните от всички ни герои – Билбо Бегинс, магьосникът Гандалф, магичните същества, джуджета, елфи и орки, се появяват за последно в лентата.

хобит
Последният Хобит вече е факт

Режисьорът на суперуспешната трилогия, новозеландецът Питър Джаксън, вече пусна във виртуалното пространство окончателната версия на трейлъра към последната част от филма, а именно към „Хобит: Битката на петте армии”, разкри сензационната новина ДПА, цитиран от Днес.БГ.

Така дългоочакваният трейлър се появи в страницата на поредицата в социалната мрежа Фейсбук. Тук отново доброто ще срещне злото в епична битка, джуджета, орки и елфи ще се бият, за да възстановят мира на Средната земя.

Официалното представяне на трейлъра бе съпроводено с прожекция на филма пред аудитория от около 150 почитатели на приключенията на Билбо и компания. Тези щастливци се радваха на своя късмет, тъй като те бяха спечелили конкурс, който им позволи да придружат режисьора Питър Джаксън на голямото събитие за 2014 г., проведено в Нова Зеландия.



Творецът е споделил своята умора от дългите години, които е отделил на работата върху трилогията „Властелинът на пръстените” и следващата – „Хобит”. Въпреки всичко той е изключително радостен и удовлетворен от начина, по който оживяха героите от страниците на Дж. Р. Р. Толкин на големия и малките екрани.

Най-дългоочакваното събитие за 2014 г. сред филмовите среди, а именно премиерата в световен мащаб и пускането на голям екран на последната част от трилогията Хобит, а именно „Хобит: Битката на петте армии”, е запланувано за 1 декември.

Насладете се на зрелищния трейлър на най-очаквания филм за настоящата 2014 г.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.