Огромна болка застигна Слави Трифонов: Погребаха баща му днес!

1
443

Слави Трифонов бе сполетян от голяма трагедия!

Известният шоумен Слави Трифонов в момента изживява едни от най-тежките си дни в живота. Той изгуби баща си и цялото му семейство е в траур, пише в. „24 часа“.

Слави Трифонов и баща му
Слави Трифонов е в траур, защото изгуби своя баща

Тодор Трифонов е бил погребан днес. Смъртта му е настъпила снощи, като продуцентът на „Шоуто на Слави“ веднага е потеглил към родния си Плевен.

Погребението обаче не се е състояло там, а в с. Трифоново. Това е родното място на покойника и той е искал да бъде погребан именно там. Семейството му е спазило желанието му.

Майката на Слави Трифонов, Здравка, остава вдовица. Тя ще трябва да живее до края на дните си само със спомена за своя съпруг.



От техния брак има две деца. Освен Станислав, както е рожденото име на Дългия, има и негова сестра на име Петя. Тя е с 8 години по-голяма от шоумена.

През годините Слави Трифонов беше по-близък с майка си и сестра си, отколкото с баща си. Тодор някак винаги е стоял встрани от цялата тази слава, която заливаше сина му.

Имаше слухове и за конфликт между двамата. Преди няколко години обаче те взаимно си простиха и по всяка вероятност сега Слави много страда.

Освен жена и две деца, покойникът има и внук на име Теодор. Той е кръстен именно на него.

Екипът на TOPactualno.com изказва съболезнованията си към всички опечалени!

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.