Жени Калканджиева заби страшен удар в лицето на Мис България 2017!

0
457

Мис България 2017 за пореден път бе унизена, този път от Жени Калканджиева!

Скандалът около Мис България 2017 продължава с пълна сила. Много хора се изредиха да я критикуват и в един от тях се превърна Жени Калканджиева.

Жени Калканджиева за Мис България 2017
Жени Калканджиева унизи Мис България 2017

Най-успешната ни миска в историята направо съсипа настоящата носителка на короната с коментарите си в „Здравй, България“. Тя довърши работата, която социалните мрежи започнаха преди нея.

Според Евгения, Тамара Георгиева наистина не е заслужавала първото място, защото има много дефекти по визията си. Най-големият е нейният нос.

„Бих й препоръчала за в бъдеще да си направи една лека корекция на носа. Наложително е, защото този нос ще я преследва цял живот.“ – каза Жени Калканджиева пред Виктор Николаев.



Самата тя е най-известната ни и значима Мис България. Грабна короната за 1995 г., а след това направи фурор и на „Мис Свят“, стигайки до шестото място.

Друга Мис България, но за 2009 г., също се изказа по темата в ефира на Нова телевизия. Антония Петрова не подкрепя този избор, но смята, че „хейтът“ е прекален.

Тони е била част от журито тази година и не е гласувала за Тамара. Нейна фаворитка е била друга девойка, останала в крайна сметка на пета позиция.

Много се коментира защо Мис България 2017 не си е променила носа. Не може да се каже, че е искала да наблегне на естественото, понеже вече има филър в устните, което значи, че не е напълно естествена.

Скандалът става все по-голям, особено пък след последните разкрития на фотографа Георги Божиков, който твърди, че е видял протоколите на журито и нито един от тях не е бил отразил Тамара като номер едно. Дали действително тя е спечелила заради връзката си с милионерския син Стивън Роуз, остава загадка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.