Здрав бой чака Валентин Кулагин след „ВИП Брадър“

0
735

Валентин Кулагин ще бъде пребит след шоуто!

Правилата на Биг Брадър до момента пазят Валентин Кулагин от физически саморазправи с него, но това ще се промени извън Къщата. Много от съквартирантите му са му набрали и се заканват да го пребият.

Валентин Кулагин
Бой чака Валентин Кулагин

Веселин Плачков вече му налетя още в шоуто, което доведе и до неговото отстраняване. Веско обаче далеч не е най-голямата заплаха за полуруснака.

Петко Димитров вътре демонстрира железни нерви, но истината е, че само чака предаването да приключи, за да ступа нежния гримьор. Бизнесменът засега се сдържа, но не заради хонорара си, понеже той не страда от липса на пари, а защото горещо желае да спечели титлата в шоуто.

Стефан Николов пък открито заплаши Кулагин, че ще му се случи случка след 10 ноември. Мъжът на Гала не влиза в почти никакви конфликти и спорове в Къщата, за да трупа дивиденти по пътя към победата, но е ясно за всички, че мечтае да нокаутира гримьора.



И докато някои още само мечтаят, то други вече действат. Ваня Костова сподели, че се страхува да не го ошамари и това може би вече е станало. От шоуто съобщиха, че има непредвидени обстоятелства в Къщата, като слуховете твърдят, че певицата е ударила Кулагин и ще бъде изгонена принудително.

Факт е, че руснакът лази по нервите на своите съквартиранти, които не му остават длъжни. Наско Колев също без малко да му посегне, като му свали шапката на земята.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.