Най-зловещата история: Той изби цялото си семейство и получи само 18 години затвор! (ВИДЕО)

0
808

Тройният убиец от Гео Милев в момента гние зад решетките!

Цели 16 години трябваха на властите да вкарат в затвора за постоянно Димитър Кънчев, известен повече като тройния убиец от Гео Милев. През 1997 г. той става автор на едно от най-зловещите престъпления в историята на България.

тройния убиец от Гео Милев
Тройният убиец от Гео Милев продължава да не признава вината си

Тогава Митко е само на 18 г. Той е обвинен и по-късно признат за виновен за убийствата на баща си, мащехата си и малкото си братче.

След като лежи 2 години и половина в ареста, прокуратурата решава, че няма нужните доказателства и го освобождава под гаранция. Така той остава на свобода чак до 2013 г.

Димитър застрелва баща си с неговия пистолет след разпра за пари. После убива и мащехата си, а накрая заколва 5-годишния си брат, за да не го издаде.



Той прави пълни самопризнания с най-малките подробности още през 1997 г. Впоследствие обаче се оказва, че има някои разминавания във версията му, което му дава основание да започне да твърди, че е невинен и че е бил бит от полиците, за да признае.

Към днешна дата Кънчев е в затвора, където трябва да излежи 18 години, 5 от които вече минаха. Той продължава да твърди, че не е истинският убиец.

Ако не е виновен обаче, остава въпросът защо е бил само веднъж на гробищата, където са погребани жертвите, и защо през всичките тези години е живял в жилището, където е избито семейството му.

Вижте в това видео смразяващата му история!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.