Много християнско! Набожният Благой Георгиев работи за четвърто дете, което ще е от трета жена!

0
362

Благой Георгиев го раздава много набожен, но нарушава доста от християнските закони!

Бившият футболист Благой Георгиев открай време се показва като набожен християнин, но животът му никак не е праведен. Той се отдава на плътски удоволствия без брак постоянно, а на всичкото отгоре и често има деца от тези свои извънбрачни връзки.

Благой Георгиев и Златка Райкова
Благой Георгиев и Златка Райкова искат общо дете

Благо има три деца, но е бил женен само веднъж досега. Първите му две деца са от бившата гимнастичка Христина Витанова, а третото от единствената му законна съпруга Есмер Омерова, с която вече е разведен.’

Сега обаче Благой Георгиев има връзка със Златка Райкова. Двамата показват любовта си открито в къщата на „Биг Брадър“.

Интересното е, че бившият национал няма нищо против да гушне още една своя рожба, макар и от трета жена. Злати призна пред Емануела, че вече правят опити за бебе.



Благо и русото изкушение явно изобщо не се пазят, когато консумират връзката си. Затова можем да очакваме съвсем скоро Благой да стане за четвърти път баща.

Въпреки извънбрачните си похождения, той не спира да се моли по няколко пъти на ден, надявайки се, че Бог ще му опрости греховете. Няма обаче кой да го спаси от лапите на Златка, която още не е ставала майка и копнее да го стори час по-скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.