Измислиха устройство, с което цената на тока намалява с 2/3! (ВИДЕО)

0
487

По този начин електромерът може да бъде манипулиран, като отчита по-малко потребление, без това да е така!

Огромните сметки за ток накараха цяла България да се вдигне на бунт преди почти 6 години. За да няма нужда повече хората да излизат по улиците, иновативни изобретатели измислиха как можем да плащаме по-малко за ел. енергия, а потреблението да не намалява.

електроенергия
С това устройство се пести електроенергия

Това става чрез специален софтуер, който се свързва към електромера. Той помага да се отчита с 2/3 по-ниско потребление, а всъщност да не е така. На практика сметката ни за ток пада, а потреблението – не.

Това е като сбъдната мечта за повечето хора, които от години протестират срещу постоянното поскъпване електричеството като цяло. Най-удивителното е, че софтуерът не може да бъде уловен от централата.

И друг път е имало опити за подобни резултати, но с по-малък ефект. Били са прилагани различни магнити, резистори, дори се е стигало до разпломбиране, но сега системата изглежда като най-печеливша.



Изобретателите на устройството са много доволни, че ще могат да помогнат на хората да закърпят финансите си и нямат никакви сантименти, че по този начин мамят държавата. Те са на мнение, че и държавата мами хората, така че няма място за скрупули.

Вижте във видеото как става всичко!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.