Ето как да сбъднете желанията си по Коледа и Нова година

0
415

Ще се изненадате от силите, които се крият в тях

Ако искате желанията ви да се сбъднат, то Коледа и Нова година е вълшебното време, което може да направи чудеса.

желания
Ще се изненадате от силите, които се крият в тях

Старите писания сочат, че свещите, които ще запалите на Коледа и на Нова година, могат да ви донесат късмет, пари и любов.

За целта дори не е нужно да правите специални ритуали. Достатъчно е просто да изберете цвета на свещта и да приложите един изключително лесен за изпълнение ритуал.

Ето какво може да ви донесе всеки цвят свещ на Коледа и Нова година:



Червена свещ
Още от древни времена хората са вярвали, че тя носи любов. Чрез нея не само можете да привлечете любовта, а и енергия.

Оранжева свещ
Този цвят свещ ще ви помогне да активирате силата на късмета, който ще ви е от огромна полза за постигането на целите, които сте си поставили. Тя ще ви е много полезна в комуникационната сфера, тъй като ще ви помогне да сте по-убедителни.

Жълта свещ
Този цвят свещ носи позитивна енергия и добър късмет. Тя ще ви бъде много полезна, ако искате да реализирате мечта, която имате от дълго време. Това важи с особена сила в случая, когато мечтата ви е свързана с отношението с хората. Тази свещ ще ни дари с допълнително харизма и чар.

Лилава свещ
Ако искате да подобрите паричния поток, който идва към вас, както и да откриете правилното решение по важен за вас въпрос, то на помощ идва свещта в лилав цвят.

Синя свещ
Този цвят свещ ще ви донесе мир и спокойствие. Тя ще ви помогне да се съсредоточите върху важни въпроси, както и да релаксирате качествено. Като допълнение тя ще подобри интуицията ви и екстрасензорните ви способности.

Зелена свещ
Запалвайки зелена свещ допринасяте за подобряване на здравословното ви положение, както и за повдигане на самочувствието ви. Енергията й е много силна и ще допринесе за хармонизирането на вътрешните ви потоци. Освен това оказва благоприятно въздействие и върху сетивата ви. С нейна помощ ще можете да засилите защитните функции на организма ви.

Бяла свещ
Свещта с бял цвят притежава невероятна сила. Тя може да прочисти не само пространството, а и човека от натрупалата се отрицателна енергия. Като допълнителен бонус, тя ще подпомогне реализирането на целите и желанията ви. Силата й е толкова мощна, че може да активира творческите ви канали.

За да постигнете написаното, е нужно да запалите съответния цвят свещ на Коледа или Нова година и да насочите мислите си с желанието към нея. Визуализирайте сбъдването на желанието ви. Можете да повтаряте ритуала в течение на една седмица, но задължително вечер, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.