Алена дава полезни съвети за 2019 година

0
215

Астрологът Алена очертава тенденции и насоките на 2019 година, докато гостува в предаването “Тази събота” по БТВ

Цялата 2019 г. ще бъде под знака на Юпитер.

Алена 2019 година
Алена говори за 2019 година

Юпитер е огнена планета. Годината е под знака и на числото 3 (2+0+1+9).

Това означава, че Юпитер ще провокира разбирателство между хората. Юпитер изисква да се внимава как и какво се казва. Ако в момент на афект засегнете някого, трябва да намерите начин да му се извините. В противен случай този човек ще стаи омраза към вас и в неподходящ момент може да ви отмъсти.

Това важи и за политиците. Те трябва да мерят своите думи не само в парламента, но и извън него.От месец февруари 2019 г. по Китайския календар ще започне годината на Земния Глиган.

Глиганът е последното животно, което се е появило при Буда. Той затваря кръга на източния зодиак.

Той е мързелив и ленив, но също така може да избухне в най-неочаквания момент.

Трите водещи думи на 2019 г. са вяра, агресия и кариера.

Най-важната дума е вяра. Ако човек изгуби своята вяра в себе си, в кариерата си, в хората около себе си; ако бъде предаден или бъде принуден да наруши своя морален кодекс, тогава ще се появи агресията.

Ако се появи агресия, човек може да успее да я потуши. Но ако не съумее, той може да провали своя личен и професионален живот.

Последната дума е кариера. Каквото и да се случи, в крайна сметка работата ще спасява хората през 2019 година.

Природните катаклизми  зависят от астрологията и от планетите. Те се влияят още от природните явления, но и от човешкото недоглеждане.

През последните 5 години станахме свидетели на безброй много наводнения. Водата влиза в имотите на хората. Нанася сериозни материални щети, унищожава техните мебели и електроуреди.

Обилните валежи от дъжд са природни явления. Но ако хората са си свършили работата и са почистили коритата на реките, наводнения няма да има, защото водата ще се отече.

Ако хората редовно правят профилактика на своите покриви, течове няма да има в домовете им.

Ако застраховат имотите си и посевите, и да се случи такова природно явление (не само дъжд, но и градушка), застрахователите ще платят обезщетение.

Планетата Нептун ще бъде в Риби до 2025 година, казва Алена. Това означава, че по света ще има тайфуни, наводнения, урагани и други. След 2025 г. Нептун влиза в Овен, а тогава заплахата ще бъде от пожари.

През 2019 г. огнените знаци ще са импулсивни и често пъти ще предприемат необмислени действия. Важно е огънят да си мери думите. В противен случай сам ще предизвика неприятности в живота си.

Земните знаци ще бъдат аналитични, търпеливи, трудно ще допускат някой до тях.

Водните знаци ще търпят нападки. Но сами са си ги предизвикали.

Въздушните знаци ще разпалват огъня на устрема към новото.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.