Жестокостта на съдбата: Някога тя беше на екран, а сега се бори за живота си!

0
231

Бианка Илич беше една от атрактивните  водещи и хващаше окото!

Преди около десетилетие животът на Бианка Илич изглеждаше чудесен. Тя имаше престижна и доходоносна работа, а всеки мъж мечтаеше да е с нея.

Бианка Илич
Бианка Илич се бори с рака

Може би мнозина от вас помнят Супер Бианка. Тя работеше в „Шоуто на Иван и Андрей“, където беше често на екран и правеше много интересни репортажи.

Шоуто обаче отдавна го няма, а красавицата не се радва на добри дни. Причината е от здравословен характер, защото от няколко години насам тя се бори с рака.

Самата Бианка разкри това в социалната мрежа, но за радост на всички не губи вяра и дух. Дано наистина да е така!



„Животът ме удари много силно, но в края на годината аз ще бъда сред оцелелите от рак. Благодарна съм на моите близки, които ме подкрепят. Болестта си е избрала грешния човек!“ – написа Бианка.

Тя не споменава какъв точно рак има, но надеждите са, че не е от най-фаталните. Лечението й вече е започнало и всичките й близки се молят за нея.

Хубавицата се лекува в Ню Йорк, където отиде след краха на предаването на Иван и Андрей. Там тя взе диплома за режисьор и пожъна успехи с няколко кино проекта.

Супер Бианка избяга от България поради жестоко любовно разочарование. Тук тя беше сгодена, но така и не стигна до брак.

Предполага се, че годеникът й е изневерил и това е сложило края между тях. В Америка Бианка откри нов свят, който обаче сега бива помрачен от най-тежката и коварна болест.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.