Метлата в дома ни носи късмет! (Но само ако направите това)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Метлата ни носи късмет

Метлата в дома ни носи късмет.Метлата има магическа сила!

метла

Метла в къщи носи късмет и пари, сн. Фейсбук

Метлата има магическа сила, гони злото, носи късмет, сваля и предпазва от уроки. Символна семейно щастие е и играе основна роля при защитата му.

Въпреки модерните уреди за чистене, добре е във всеки дом да има и метла.

Много хора по празниците слагат над входните врати малки метлички. Мнозина го правят, но малцина знаят точното значение на този ритуал.Суеверията, свързани с метли има много. Например две метли, кръстосани над входната врата пазят къщата от негативна енергия и зли сили.

Метлата разпръсква негативната енергия и затова е добре да имате малка метличка в апартамента или къщата си.

Ако вземете две игли и направете с тях равностранен кръст, който сложите в метлата, а нея зад вратата, ще си осигурите следното.

С този ритуал в дома ви няма да прекрачи недоброжелател, няма да влезе крадец или враг.

Когато се влиза в нов дом се купува нова метла, а старата не се пренася в новата къща, защото носи лоша поличба за стопаните.

В дома трябва да има само една метла, а ако се мете с различни, богатството ще се разпилее, също две метли не се поставят една до друга на скандали е .

Когато се купи нова метла, първо трябва да се помете  пред вратата и да се нарече нещо хубаво за семейството, и след това вече може да се използва за къщата.

Ако оставяте метлата в ъгъла, оставете я с дръжката надолу. По този начин поставена метлата ще ви донесе късмет и щастие в дома ви.

Има лек да облекчите тревожността и напрегнатостта си. Просто прекрачете метлата и така ще почувствате моментално облекчение и напрежението ви ще си замине.

Не започвайте веднага да метете двора, ако си купите нова метла. Първо преметете в къщата си. Ако не го направете, има вероятност нещастие да връхлети жилището ви.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар