Кейт Торвалдсен разказва за своите лични срещи с извънземните (+видео)

1
581

Кейт е един от гостите на проф. Лъчезар Филипов. Тя взе участие в Световната конференция за извънземните, която се проведе в Хасково през октомври 2018 г.

Световната конференция беше отразена само от Etv Haskovo Novini.

Кейт Торвалдсен извънземните
Кейт Торвалдсен разказва за извънземните

Докато гостите бяха в България, те гостуваха и в предаването „Без формат“ на хасковската телевизия.

Сега Etv Haskovo Novini предоставя възможност на всички българи лично да чуем докладите на гостите, които са участвали в световната конференция.

Откриването и първият доклад беше на проф. Филипов. Можете да го изгледате ТУК.



Кейт Торвалдсен е от Норвегия.

Тя не просто е виждала светлини в небето. Имала няколко пъти твърде личен контакт с извънземните.

Първият път била доста малка. Седяла в нейната кошара. При нея през стената влязло сиво човече. Той искало да разбере как се чувства. След това видяла още едно сиво човече, което било в кораб.

Следващите срещи се осъществили, когато била на 10 и накрая на 28 години. Тя смята, че може да е имала  други контакти, но не ги е осъзнала.

Бабата на Кейт виждала малки сиви човечета. Нейната майка също. Тя е третата в семейството с такива способности. Затова Кейт получава пълната подкрепа на своите близки.

През 1979 г. семейството се преместило в друго населено място. Дядото и майката на Кейт разказвали, че са виждали летящи обекти там във формата на дълги пури.

Кейт винаги е усещала, че е различна от останалите деца. Нямала представа защо това е така, но винаги го е усещала подсъзнателно.

Често пъти, когато нейните баба и майка заспивали, Кейт се покачвала на покрива. Сядала и започвала да гледа към звездите. Очаквала някой да се появи от небето и да я отведе вкъщи.

Няма спомен колко пъти се е качвала така горе. Но една нощ видяла ярка светлина. На следващата сутрин се събудила в леглото си. Нямала спомен как се е прибрала обратно.

Подложила се на хипноза. Тя се провежда под наблюдението на психолог. Видяла се как лежи на маса в космически кораб. Не могла да разбере какво точно се случва с нея. Когато се събудила, носът й бил запушен и нямала обоняние.

Още изключително интересни случки с извънземните ще научите от разказа на  Кейт Торвлалдсен от видеото долу.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. И аз бих желал да я отвлека тая северна красавица,а и тия извънземните имат добър вкус…!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.