Таро прогноза на Анджела Пърл за февруари (II част)

0
267

Вслушайте се в съветите на Таро картите

Точната Таро прогноза на Анджела Пърл ще ви запознае с изненадите и новостите, които ще ви поднесе месец февруари.

Таро прогноза
Вслушайте се в съветите на Таро картите

Ето какво вещае февруарската Таро прогноза на Анджела Пърл за всеки един от зодиакалните знаци:

Везни
Несъмнено първата половина от месеца ще се хареса много на представителите на зодия Везни. Причината за това е, че ги очакват добри финансови постъпления. Много е важно да не губите времето си с дреболии. Ако е нужно, защитете интересите си.
През втората половина на месеца отделете повече време за семейството си и най-вече за по-възрастните му представители. Периодът е благоприятен за подобряване на дома. Не правете необмислени разходи.

Скорпион
Анджела Пърл е категорична, че една от най-добрите карти за февруарската Таро прогноза се пада именно на Скорпионите. Месецът ще изпълни голяма част от желанията ви, ще ви много радост, приятни изненади и добри финансови постъпления. Ще отговорите утвърдително на много важни за вас въпроси. Още в началото на месеца ще сте в страхотно настроение и нищо няма да е в състояние да го помрачи.



Стрелец
Основните усилия през февруари трябва да паднат върху здравето ви. Не си позволявайте да се тъпчете с каквото и да било, както и да посещавате масови мероприятия, на които можете да се заразите с грип. Периодът е много подходящ да си дадете почивка и да заминете на екскурзия. Възможно е да получите неочаквано предложение, което не трябва да пропускате. Бъдете много внимателни по отношение на разходите. Премислете добре, преди да се съгласите да заемете пари на някого.

Козирог
Още в началото на месеца ще бъдете затрупани с много работа. Опитайте се да не прекалявате с работата и да запазите силите си, за да не изпаднете в депресия. Добрата храна и качественият сън ще допринесат за това.
Онези от вас, които са семейни, ще намерят компромис с партньора в живота им. Това ще се случи в края на месеца. Финансовото ви състояние ще се подобри.

Водолей
Умът ви ще е зает с различни въпроси – смяна на работа, изграждане на нова връзка или разпадане на старата. Направете кратка пауза, в която да се снабдите със сили и продължете напред. В материално отношение месецът ще е много добър за вас. От доста време не сте се чувствали толкова стабилни във финансов план. Може да получите ваучер от любимия си човек за някой зимен курорт.

Риби
За много от вас февруари ще е време на духовно търсене, вътрешен одит и нестабилна психика. Много от представителите на зодията ще се опитат да избегнат конфликтите като проявят дипломация.
Моментът е много добър за учене, обучителни курсове или намиране на нова информация. Не е изключено да откриете тайна, която ще изясни много неща за живота ви. Посетете лекаря си и се погрижете за здравето, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.