Сложете чаша вода под леглото вечерта и ще се изумите какво ще ви се случи

0
3905

Със сигурност ще се почувствате като преродени

Ще се изненадате колко много ползи можете да извлечете от поставянето на чаша с вода под леглото вечер, преди сън.

вода
Със сигурност ще се почувствате като преродени

Специалистите припомнят, че в основата на повечето заболявания стоят психологически или биологични фактори. Освен това обаче, те могат да бъдат причинени и от духовни такива. Обикновено това са факторите, при които пациентът не реагира добре по време на лечението.

Ще ви разкрием ритуал с чаша вода, който ще успокои ума ви и ще ви помогне да се освободите от натрупалата се отрицателна енергия. Разбира се при наличието на духовни проблеми хората обикновено прибягват до медикаменти. Да, те също са добри, но пък можете да си спестите химията.

Благодарение на този ритуал ще се убедите, че естествените средства също не са по-малко ефективни. Имайте предвид, че отрицателната енергия оказва пагубно влияние върху цялостната ви психика. В този ред на мисли, е нужно да се избавите от нея, за да не се стигне до по-сериозни проблеми.



Малцина са наясно с факта, че именно водата е тази, която може да привлече негативната енергия като магнит и да ви освободи от нея.
Е, това е факт. Достатъчно е да поставите чаша вода под леглото си, за да извлече всичката негативна енергия от стаята ви.

На сутринта изхвърлете водата от чашата и я заменете с нова. На следващата нощ отново поставете чашата вода под леглото си. Процедурата се повтаря толкова дълго, колкото имате нужда. Когато усетите, че нещата в живота ви потръгнат по-добре в сравнение с преди, можете да сте сигурни, че вече сте се избавили от отрицателната енергия.

Както вече споменахме ритуалът по извличането на отрицателната енергия, е много лесен. Просто налейте малко вода в стъклена чаша и поставете под леглото си за една нощ. Много важно условие е да я поставите от страната на главата.

След края на този ритуал, изхвърлете чашата. Тя не трябва да се използва за пиене. Не пийте и водата, която е престояла под леглото. Водата се налива в чашата непосредствено преди лягане. Няма значение в коя ръка ще държите чашата.

На сутринта обаче, трябва да я излеете в тоалетната със „слабата“ ръка. Ако тази, с която вършите всичко, е дясната ви ръка, то тогава трябва да излеете чашата с лявата и обратно. Чашата се изплаква три пъти като водата от изплакванията отново се изхвърля в тоалетната.

Ако на сутринта водата в чашата е изпълнена с множество мехурчета, това е ясен знак, че е погълнала солидно количество отрицателна енергия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.