„Бременно дърво“ лекува безплодни жени! (Тежко болни изправя на крака)

0
621

„Бременно дърво” лекува безплодни жени

„Бременно дърво” дава рожба на тези, които не могат да си имат. Чудодейното дърво се намира в Скопска Черна гора при манастира „Св. Богородица”.

Това разкриват местните хора.

Легендата се случила преди година. В манастирският двор стоели на припек трима старци-дядо Милош, Овчаров и техен приятел. Тогава пред тях се появил човек с име Илия, който им казал, че идва от Скопие.

бременно дърво
Бременно дърво дарява с рожби, сн. Фейсбук

Той им разказал твърде любопитна история. Бил сънувал странен сън и веднага пристигнал в светата обител, за да разкаже за чудото.



Човекът развълнувано разказал, че в манастира имало вълшебна бременна жена.

Тя с докосване лекувала жените с проблеми, след това те се сдобивали с рожба.

Старците изгледали странника и му се присмели. Те му заявили в един глас, че в манастира има само мъже и никога не е имало жена, още по-малко вълшебна.

Само че Илия настоял и казал, че тя му казала в съня да я намери и така да лекува безплодните жени.

Старците му отговорили и дълго се препирали, като всеки държал на своята версия.

Все пак Илия бил упорит и тръгнал да търси из двора на църквата дали има това, което видял в съня си.

Търсенето му се увенчало с успех, защото в един момент открил дървото, което приличало на жена в „блажено” състояние.

Въпреки откритието му възрастните мъже не повярвали. Дядо Милош пък заявил, че никога преди това не е виждал това дърво, нито пък чудатия му израстък.

Илия все пак настоял, че в съня вълшебната жена му показала именно това дърво. Той казал още, че то ще помага на жените да си имат деца и че те ще идват тук да се молят, за да се случи чудото с тях.

Илия оставил на старците и молитвата, които жените, които копнеели за рожба да я прочетат и така ще им се даде помощ. Освен това им заявил, че трябва да покрият дървото, като в него да поставят кръст и икона.

Илия надълго и нашироко разяснил всичко на мъжете в манастирския двор и след това си тръгнал удоволетворен от това, което сторил.

И чудото наистина се случило. Дядо Милош споделил след това, че в тяхното село имало жена, което забременяло само дни , след като се докоснало до дървото.

Има бездетни жени, които заченали от среща с „бременното дърво” от Скопие, Велес и от България, казват служители от манастира. В светата обител се случвали и други чудеса, твърдят монасите.

Самият дядо Милош получил чудо от светата обител. Той не говорил до 21-та си година. Когато за първи път пристъпил в манастирския двор проговорил.

След като напуснал църквата отново онемял. Затова решил да се върне в манастира и да се грижи за него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.