Защо портмоне със син цвят носи безпаричие?(Причините са няколко)

0
500

Синият цвят е цвета на небето и морето

Синият цвят свързваме с необятността на небето и безбрежността на морето. Цветът свързваме с мъдростта, въображението и новите хоризонти.

Синият цвят е свързан и с водата. По тази причина се счита, че той носи силата на вечното, символ е на постоянството, освен това свързват синьото с мъдростта и упоритостта.

портмоне
Портмоне в синьо носи безпаричие, сн. Фейсбук

Източните вярвания твърдят, че този цвят действа успокояващо, но и стимулира въображението и мисленето.

Специалистите по фън шуй препоръчват да го използват в дома си, както и в стаята на подрастващите.



Ако боядисаме стаята на децата си в светлия нюанс на този цвят това ще подпомогне учението им, а ако в синьо е работния ни кабинет това ще стимулира вдъхновението.

Счита се че това е идеален начин да боядисаме тавана на всекидневната, защото ни напомня за небето и ни кара да се чувстваме спокойни и в хармония със себе си и света.

Защо обаче портмоне със син цвят носи безпаричие? Въпреки всички тези екстри на синия цвят, спецовете съветваме да не го използваме за личните си аксесоари.

Особено да сме осторожни, щом си купуваме чанти или портмонета.

Върви мълвата, че сините чанти са подходящи за едни дами, но за други не е препоръчително да се купуват.

Синият цвят на аксесоарите е свързан със скрити заложби, шесто чувство, изострена интуиция и когато търсим отговор на въпрос, който ни убягва.

От друга страна този цвят е свързван с водата, като от финансов аспект означава нестабилност и потънали средства.

Затова ако си позволите да си закупите синя чанта в някой житейски момент, не си купувайте никога портмоне в син цвят, категорични са експертите.

Защото, в повечето случаи това портмоне носи финансов колапс и води до безпаричие. Може и да не се вярва на някои, но по-добре не пробвайте и после да съжалявате, че нямате пари във вас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.