Леля Стоянка разказва за кораба на извънземни, който се забил на покрива й (+видео)

1
1489

Една случка с извънземни, която нагледно доказва, че те наистина съществуват, а не са плод на нечие въображение. Христина Котларска засне това видео за Etv Haskovo Novini

извънземните
Кораб на извънземните се забил на покрива й

Стоянка Кючукова има къща в село Царева поляна в община Стамболово.

През нощта Стоянка спала спокойно, дълбоко и сладко. По едно време чула ужасен тътен. Цялата й къща се разтресла.

В началото току що разбудената жена не могла да осъзнае какво точно се е случило.

След това станала от леглото. Къщата повече не се тресяла, но тя чула гласове.Тънки гласове като на деца, които водят някакъв разговор, но самата тя не можела да разбере за какво си говорят.

В началото си помислила, че деца от Хасково са пристигнали в селото. След това чула гласовете долу на първия етаж пред къщата. Стоянка погледнала през прозореца. Имала чувството, че те искат да влязат в къщата й.

Разбрала, че това не са деца, въпреки, че на височина били като деца на възраст 7-8 години. Около 130 см високи. Всички те изглеждали по един и същи начин. Малките извънземни били облечени в скафандри. Лицата им били открити. Големи, силно сплеснати лица, които не отговарят на големината на тялото.

Всички те били изключително подвижни и енергични. Толкова бързо се придвижвали, че Стоянка не можела да ги преброи колко са.

Наблюдавайки зад пердето на стаята си Стоянка забелязала, че правят опит да влязат в къщата. Тогава тя решила да действа. Светнала лампата в стаята си и излязла в коридора. Там имало ключ за лампата, която свети на верандата горе и осветява двора.

Когато светлината се появила, човечетата вече били изчезнали. Часовникът показвал 03:50 часа.

След около 10 дни завалял дъжд и тогава Стоянка забелязала,  че част от покривът на къщата е повреден. Счупени греди, начупени керемиди.

Тогава осъзнала, че тези човечета са направили катастрофа и са се забили в покрива на нейната къща.

Още интересни факти ще научите от видеото долу. Разказът на леля Стоянка е изключително увлекателен. А чрез въпросите си Христина Котларска подканя жената да не пести истината за НЛО.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.