Дете подкара кола и блъсна човек, жена преби мъж и го изпрати в болницата

0
313

Днес дете се качило в кола и само потеглило, но един човек пострада. Жена преби мъж и му нанесе травми, заради които е настанен в болницата

Жена преби мъж и го изпрати в болницата

От с. Вълкосел в общ. Сатовча е подаден сигнал на тел. 112. Инцидентът е станал около 10:50 часа.

Неправоспособен и непълнолетен водач на лек автомобил го паркирал в центъра на селото без да го заключи. И заминал да върши своята работа.
През това време едно дете отворило врата и влязло в празната кола. Започнало да си играе и освободило ръчната спирачка. Автомобилът потеглил.
За нещастие наблизо била жена на 44 години. Колата я блъснала. От удара единият крак е счупен. Пострадалата е откарана в болницата, където е настанена в отделението по Ортопедия и травматология. Кракът е гипсиран.
Днес полицията работеше по изясняване на случая. Очакваме допълнителна информация от МВР.
Жена на 40 години преби мъж на 58 години. Пострадалият е получил сериозни травми и е настанен в болницата.
Според разследването и събраните доказателства към момента става ясно следното. Двамата употребили алкохол и между тях избухнал скандал. Направили неуспешен опит в нетрезво състояние да изяснят своите отношения. Но не могли. В този случая жената се оказала по-силна и набила мъжа.
Виновната жена е задържана от полицията в Асеновград. Образувано е досъдебно производство. Случаят се наблюдава от асеновградската Районна прокуратура.
Тежка катастрофа отне живота на жена от с. Търнак, обл. Плевен. Два леки автомобила се блъскат. Загиналата е била водач на едната от колите.

Образувано е досъдебно производство. Но пред медиите не е изнесена информация чия е вината за станалата катастрофа. Очакваме допълнителна информация от полицията или от Окръжна прокуратура – Плевен.

Изказваме съболезнования на близките и приятелите на загиналата жена!

 

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.