За първи път Лиляна Павлова показа снимка на своя съпруг

1
1483

Лиляна Павлова е изключително известна не само у нас, но и в чужбина. Най-вече след като беше министър на българското европредседателство

Лиляна Павлова
Лиляна Павлова

Но никой до сега не беше виждал съпругът Пламен Николов.

Двамата имат сключен брак преди 14 години, но живеят заедно от 20 години.

Тази година имат кръгла годишнина, която са решили да празнуват както подобава.

Лиляна и Пламен се познават още от времето, когато били студенти. Но докато били студенти не са имали връзка.



Едва след дипломирането си решават да дадат зелена светлина на своите чувства.

Плод на тяхната любов е дъщеря им София. Тя вече е ученичка.

Освен, че е изключително ученолюбива, малката София ходи на гимнастика и обича да готви.

Миналото лято цялото семейство била на почивка в Созопол. Тогава София за първи път се гмуркала. Страшно много й харесало, затова решила да продължи да се занимава с този интересен воден спорт.

Лиляна Павлова
Съпругът Пламен Николов

Лиляна Павлова казва, че съпругът й не обича публичните изяви.

Затова не се показва в публичното пространство. Той й помага изключително много в домакинската работа и в отглеждането на дъщеря им. Сутрин приготвя закуската за детето и го води до училище. Преди това на детска градина.

Той я води на гимнастика и я прибира вкъщи.

Лиляна Павлова
Малката София обожава да готви

Това е огромна помощ. Докато била министър на благоустрояването и след това министър на европредседателството, Лиляна Павлова била изключително ангажирана. Както самата тя е казвала в интервюта, никога вечер не е знаела кога ще се прибере вкъщи. А когато един човек има притеснения относно своето семейство и домакинство, той не може на 100% да се отдаде на работата си.

Единствените неразбирателства между съпрузите са свързани с колата. Лиляна е шофьор от 17-годишна. Обожава да кара автомобила. Нейният съпруг също е запален шофьор. За да има мир в семейството, двамата се решили следното. Когато пътуват на дълъг път, единият шофира в едната посока, а вторият в обратната.

Бъдещите планове на Лиляна Павлова са свързани с евродепутатско място. Тя вече се е кандидатирала за евродепутат, писа retro.bg.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Не бих желала тази „изключителна известност на Лиляна Павлова“, която като всеки плъх бяга от потъващ кораб. И първо се хваща за съпруга си като спасителен пояс. Тлъста нещастница има да го духа за евродепутат, жалко за другите членове на семейството…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.