След тази информация, ще държите възможно най-далеч мобилния от леглото си

0
307

Едва ли бихте се подложили отново на подобна опасност

 

мобилния
Едва ли бихте се подложили отново на подобна опасност

Вероятно преобладаващата част от вас заспиват, поставяйки мобилния максимално близо до леглото им.

Ако не на самото легло, то повечето хора го слагат най-далеч на нощното си шкафче.
Убедени сме обаче, че след като прочетете този материал, занапред ще слагате мобилния си телефон възможно най-далеч от леглото.

За да се убедите във всичко казано, е най-добре вие самите също да направите експеримента, който ще ви разкрием в следващите редове. Експериментът се състои в това да наблюдавате две еднакви растения, разположени в различни помещения с абсолютно идентични условия.

И двете растения трябва да са на една и съща температура, както и да приемат една и съща слънчева светлина. Освен това трябва да ги поливате с еднакво количество вода. Казано с други думи – растенията трябва да са с идентични условия, с една малка разлика…



Едното от тях, трябва да бъде позиционирано в стая, в която има рутер за безжичен интернет. Истината е, че той излъчва същата радиация, каквато и обикновения мобилен телефон. Поставете в тази стая растение, което сега покълва. След това поставете такова растение и в друга стая, в която няма безжичен рутер.

12 дни след началото на експеримента, ще забележите, че растението, което поставихте в стаята с безжичен рутер, изобщо не е пораснало. Някои от семената дори мутират или умират. В същото време същото растение, което поставихте в стаята без рутер, е израснало, здраво е и се развива съвсем нормално.

Фактът, че радиацията има толкова силен ефект върху природата, е изключително страшен. След този експеримент вероятно ще се замислите дали да поставите мобилния си телефон максимално близо до леглото си, преди сън или да го зарежете максимално далеч от вас.

Запомнете, че вие сте тези, които трябва да се защитят от всяка една опасност. Ако вие сами не го направите, няма кой друг да го направи вместо вас.
След като и самите вие направите този експеримент и се убедите в опасностите, които крие мобилния телефон, поставен близо до вас, ви съветваме отсега нататък да започнете да го оставяте в другата стая.

Ако пък не разполагате с достатъчно място в жилището ви и ви се налага да спите в стая, в която има компютър, то той задължително трябва да се изключва през нощта.
След като вече се убедихте колко вредна може да бъде радиацията, едва ли бихте искали да си причините подобно нещо, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.