Семейството на Михаел Шумахер взе изключително правилно решение

0
263

На 3 януари тази година легендата Михаел Шумахер навърши 50 години. Неговото семейство подкрепи една много интересна инициатива

Михаел Шумахер
Михаел Шумахер

Близките на Шуми дадоха съгласие да бъде направен документален филм за него.

Продуценти са Ханс-Бруно Камертонс и Михаел Вех. Те споделиха пред немската преса своето задоволство.

Семейството на Михаел Шумахер напълно подкрепя техния нов проект. Даже са предоставили лични архивни снимки и записи, които ще бъдат използвани. Самите те ще бъдат част от лентата. Зрителите ще могат да видят бащата на Шуми, неговата съпруга и двете му деца. Дъщерята Джина също са занимава със спорт и има големи победи.

Работата по филма тече в момента. В края на 2019 г. той ще бъде представен пред публиката.Лентата ще даде отговор на още един въпрос, който вълнува много хора по света.

Какво е състоянието на шампиона в момента. Защото се изписа какво ли не, а всъщност никой с точност не казва какво става.

През декември 2013 г. Михаел Шумахер направи много тежко падане, докато караше ски в Алпите във Франция.

С хеликоптер беше откаран в Швейцария. Там беше хоспитализиран известно време.

След това беше откаран в дома му в Германия. Казаха, че доста време е бил в кома, но след това е излязъл от нея.

Имаше слухове, че едното крило от имението на сем. Шумахер е преобразувано в медицински център. Там лежи Шуми, прикован към леглото и за него се грижи медицински персонал.

През месец ноември 2018 г. Михаел Шумахер  бил посетен от Жан Тод – негов близък приятел. Жан Тод след това дал интервю за различни медии. Той казал, че двамата с шампиона  гледали по телевизията бразилското Гран при.

Шуми може да се придвижва сам полека из помещенията на дома си. Може и да говори.

Още тогава всички си казаха, че ако това е истината, звучи прекрасно. А ако Шумахер се възстанови още по-добре, в края на годината може да присъства на премиерата на филма или поне да изпрати видео обръщение към зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.