Вижте малчугана на актрисата Дария Симеонова (+фото)

0
783

Актрисата от „Откраднат живот“ Дария Симеонова заведе своя малък син на морето. Момченцето се забавлява от сърце

Дария Симеонова

Самата Дария Симеонова обожава морето. Тя е решила да предаде тази своя любов и страст на малкия Макс. И явно успява, писа „България днес“.

Макс се роди в началото на месец септември 2018 г. Звездата от „Откраднат живот“ и нейният съпруг Антон очакваха с огромно вълнение появата на бебока. Щастието да станат родители за първи път се оказа неописуемо.

Предложението за брак е невероятно романтично и нестандартно. Двамата били на екскурзия в далечна Нова Зеландия. Антон е собственик на сайт с образователна насоченост. Затова решил да направи предложението надалеко, за да бъде незабравимо за жената на живота му.

Дария Симеонова

На плажа в Нова Зеландия Антон задал вечния въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“ като го изписал директно върху пясъка. След това коленичил и показал купения предварително пръстен.



Дария не очаквала това щастливо събитие да се случи по този толкова вълшебен начин. Тя не се колебала нито за момент, защото вече знаела, че ще става майка.

Така, че първият досег на малкия Макс с морска вода бил още, докато пораствал в утробата на своята майка. А сега вече на живо се радва на морето.

А морската вода все още е студена за къпане. Но Дария Симеонова налива вода в малък надувен басейн. И когато водата се стопли, малкият Макс изпитва огромно удоволствие да шляпа във водата.

И докато Дария Симеонова се забавлява със своя малък син, рапърът Криско скоро ще стане баща за първи път.

Той сподели, че Цветелина Петрова е бременна в 6-я месец. Криско всеки ден наблюдава с любопитство корема на своята половинка. И вижда как става все по-голям.

Случвало се е бебето да се движи и това личи през кожата на неговата майка.

Криско разказва, че подобни гледки са изключително вълнуващи.

Засега Кристиан Талев и Цветелина са решили да живеят на семейни начала, писа Хот арена. Те не мислят за брак и за сватба. Цветелина е прекъснала своите ангажименти, защото Криско настоял тя да се фокусира върху бременността и тяхното бебе.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.