Млад моторист загина в тежка катастрофа

0
858

Загиналият моторист е на 28 години. Катастрофата е станала между мотора на жертвата и лек автомобил

Съболезнования на близките на загиналия моторист!

Загиналият моторист е служител на полицията в Перник.

На мотора зад загиналия моторист се е возило момиче на 19 години. То не е загинало, но е получило травми. Настанено е в болницата. За радост няма опасност за неговия живот.

Жертвата е карала мотора с прекалено висока скорост. Изгубила правоуправлението и се врязала в преминаващия наблизо лек автомобил.

Младият моторист е загинал на място следствие на мощния удар.Превишената скорост е изключително сериозен проблем у нас. При това не само сред мотористите, но и при водачите на различни МПС-та.

В момента на територията на цялата страна тече акция на КАТ.

Правят се масирани проверки за скорост, сложени предпазни колани и изправност на превозните средства.

Тревожна е статистиката, която КАТ отчете на територията на Шумен.

В рамките само на 24 часа са констатирани 220 нарушения. Регистратор на нарушенията е преносимо полицейско устройство за контрол на отчетената скорост.

Служителите на КАТ в Шумен са наложили 102 глоби чрез фиш. Издали са 27 броя АУАН (Акт за установени административни нарушения).

Проверките на КАТ продължават до края на настоящата седмица. Те имат за цел да превъзпитават водачите на МПС-та. Важно е дисциплината на пътя да се запази и след края на проведените проверки. А не още от началото на другата седмица движението по пътищата да се реализира с нарушения.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.