Днес целият свят говори за великолепната принцеса Даяна

0
759

Светът пак си спомня за прекрасната принцеса Даяна. Отново е 1 юли. Освен Джулай Морнинг, на този ден е родена принцеса Даяна

Наричат принцеса Даяна английска роза

Споменаването на нейното име предизвиква вълна от огромни положителни емоции по целия свят. Срамежливото момиче се превърна в световна знаменитост и в планетарно влиятелна личност.

На първото видео принцеса Даяна е в Босна по повод активната й борбата срещу противопехотните мини. Преди Босна беше на посещение в Ангола със същата цел.

След като представи пред света каква огромна вреда нанасят противопехотните мини на хората, ООН ги забрани.

Противопехотните мини са едно от най-великите постижения на принцеса Даяна за човечеството, наред с активната благотворителност, която развиваше.



Няколко месеца преди трагедията в Париж принцеса Даяна обяви и разпродаде на търг част от своите емблематични официални тоалети. Милионите, които спечели, постъпиха в различни благотворителни фондове. Но това съвсем не е всичко. Благодарение на нейния чар и харизма, много милионери пълнеха сметките за благотворителност в полза на нуждаещите се.

Освен прекрасна майка, Даяна остави следа в света като световна модна икона. Някои от тоалетите, които беше избрала за различни поводи, продължават да бъдат модерни и днес.

Принцеса Даяна промени своя стил през годините. В началото нежен и наивно романтичен. След това тя придоби житейска и обществена смелост. Вече беше майка на две деца с много кралски ангажименти. Принцесата подстрига косата си и облече делови костюми с къси поли. А официалните рокли, които слагаше, още повече подчертаваха нейната безупречна фигура.

Няма  поява на принцеса Даяна някъде в Англия или по света, където да не е предизвиквала всеобща еуфория.

Миналата година принц Хари и Мегън Маркъл посетиха Австралия. Една жена беше написала плакат, че преди 20 години избягала от училище, за да види принцеса Даяна на живо. И ако това  не е признание!

******

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.