Хилъри Клинтън стана баба отново: Честито и на Бил Клинтън!

0
455

Дъщерята на Бил и Хилъри Клинтът Челси роди отново. Това бебе е третото внуче на известната двойка американски политици

Хилъри Клинтън стана баба за 3 път – две момчета и едно момиче. Най-голямото щастие

Бебето е момченце. Все още не се споменава как са го кръстили.

В съобщението в Туитър е отбелязано, че бебето и неговата майка се чувстват прекрасно. А Бил и Хилъри Клинтън са силно развълнувани да имат още едно внуче.

Съпругът на Челси Клинтън – Марк Мезвински работи като инвестиционен банкер. Семейството живее в Ню Йорк. Челси и Марк са женени от 2010 г.  Сега Марк е на 41, а Челси на 39 години.

Тяхното първо дете се роди през 2016 г. Той се казва Ейдън. Дъщерята Шарлът е родена през 2016 г.На 19 август Бил Клинтън ще навърши 72. Той остава в историята на САЩ като 42-ят американски президент.

Може би щеше да има възможност за още един мандат, ако не се беше замесил в любовната афера с Моника Люински. В продължение на 21 дни сенатът провежда разследване. След което бяха свалени всички обвинения в интимен тормоз от страна на Бил Клинтът, както и наложеният импийчмънт.

Но въпреки оправданието, случката остави у обществото негативни емоции към Бил Клинтън. В момента Бил Клинтън, заедно с неговите колеги президенти Буш-баща, Картър, Буш-син и Барак Обама ръководят фондации. Средствата са в помощ на пострадалите и на семействата с жертви, загинали от ураганите „Харви“ и „Ирма“.

Днес в редица медии по света отново споменават името на Моника Люински. Причината е че на 23 юли има рожден ден. Тя навърши 46 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.